Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON EOS M6 MKII BODY BLACK

CANDM6II
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Canon EOS M6 Mark II

Den ultimata kameran för att skapa innehåll. Canon EOS M6 Mark II är fullmatad med teknik som gör att du kan ta fantastiska bilder och spela in 4K-filmer av ditt liv på resande fot och enkelt dela dem.

Se det, fotografera det

Fånga flyktiga ögonblick med en kamera som reagerar, fokuserar och tar bilder snabbt med upp till 14 b/s. EOS M6 Mark II-kamerans kompakta format kan tas med praktiskt taget vart som helst, vilket gör den till det perfekta fotograferingsverktyget för att dokumentera ditt liv och utforska vardagens kreativa stunder.

Fånga de mest flyktiga ögonblicken

Livet går fort, oavsett om du tar bilder på gatan eller håller på med kreativ resefotografering. Fånga allt med upp till 14 b/s eller genom att använda RAW Burst med 30 b/s och fullständig autofokus för skarpa rörliga motiv.

Suverän bildkvalitet – dag som natt

Ta fantastiska bilder i 32,5 megapixels med stor detaljrikedom och stämning även i svagt ljus tack vare en känslighet på högst ISO 25600. Beskär, bearbeta och ändra storlek med bibehållen bildkvalitet.

Fängslande film

Spela in filmer med lika mycket självförtroende och kreativitet som vid fotografering. EOS M6 Mark II kan spela in 4K-film med upp till 30p och Full HD med bildhastigheter på upp till 120p. 4K-timelapse avslöjar rörelsernas nyanser i en helt annan tidsskala.

Arbeta på ditt eget sätt

Komponera från valfri vinkel med en uppfällbar touchskärm eller låt dig uppslukas av fotograferingen med en suverän elektronisk sökare som gör det enkelt att fotografera i starkt ljus. Många av kontrollerna på EOS M6 Mark II kan dessutom anpassas – det är som att ha en kamera utformad just för dig.

Din ständiga kreativa följeslagare

Med den löstagbara sökaren och en vikt på bara 408 g inklusive batteri och minneskort är EOS M6 Mark II kompakt nog att följa med överallt i jackfickan eller väskan – redo för ögonblicket när inspirationen slår till.

Ansluten till ditt liv online

EOS M6 Mark II är utformat för att fungera med din smarta enhet* tack vare en Bluetooth-länk som alltid är påslagen och inbyggd Wi-Fi. Dela bilder och filmer via Canon Camera Connect-appen och synkronisera automatiskt bilder till din telefon eller surfplatta. Enheten kan även användas för fjärrstyrd fotografering.