Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

DJI MAVIC MINI FLY MORE COMBO

DJI480601
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Mindre, lättare, bättre

Med en vikt under 250 gram är Mavic Mini nästan lika lätt som den genomsnittliga smarttelefonen.
Detta gör den otroligt bärbar och placerar drönaren i den lägsta och säkraste drönaren i viktklassen. Med Sveriges framtida bestämmelser behöver Mavic Mini inte registreras hos Trafikverket och du som pilot behöver inte flygtillstånd. Mindre att tänka på, mer tid att flyga.

Lätt att använda

Den nya appen DJI Fly erbjuder en enkel och intuitiv användarupplevelse, så att du kan skapa filmbilder med bara några klick. Det har till och med 'Flight Tutorial', en funktion som hjälper dig att komma igång med Mavic Mini snabbt och säkert.

Säkert flyg med Mavic Mini

Mavic Mini är utrustad med en 360 ° propellskydd som skyddar propellerna helt och förbättrar flygsäkerheten. Tack vare avancerade sensorer kan Mavic Mini också sväva med hög precision både inomhus och utomhus.

Användarvänliga mallar

DJI Fly-appen erbjuder en mängd olika kreativa skaparmallar som genererar fantastiska videor med bara ett klick. Även nybörjare utan redigeringsfärdigheter alls kan ta ett ögonblick att träffa sociala medier.

Skapa släta och livliga bilder

Mavic Mini tar vackra bilder med 12MP upplösning och spelar in 2,7k video med en utmärkt stabilitet tack vare en 3-axlig gimbal.

QuickShots

Bilder som ser ut som om de kom från en Hollywood-filmuppsättning är bara några klick bort med Mavic Minys QuickShot-läge, som inkluderar Dronie, Circle, Helix och Rocket.
Välj bara QuickShot så Mavic Mini kommer att utföra en detaljerad förinställd rörelse under inspelningen. Ta den automatiskt genererade korta videon och dela den direkt med vänner på sociala medier.

CineSmooth läge

Långsam Mavic Mini flyghastighet och rörelse för ett extra lager av precision och stabilitet. Detta läge är särskilt användbart när du flyger i trånga eller komplexa utrymmen.

Upptäck populära platser

DJI Fly-appen ger användare integrerad åtkomst till SkyPixel, en social medieplattform för användare att dela flygfoton och video. Bläddra i arbete, dela dina egna och upptäck populära flygfoton i ditt område.