Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

DJI PHANTOM 4 PRO+ V2.0

DJI480041
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Phantom 4 Pro+ 2.0

Phantom 4 Pro+ 2.0 bygger vidare på den populära Phantom-plattformen med en ännu bättre kamera för 4k video och 20mp stillbild. En ny funktion i Phantom 4 Pro+ 2.0 är OcuSync HD vilket är ett smidigt system som trådlöst ansluter din drönare till dina DJI Goggles RE.

 

Fördelar:

  • 1" sensor med F/2,8 optik
  • 4k60P video
  • Flera sensorer
  • OcuSync HD
  • Nya och tystare propellrar

 

Skilnader mot DJI Phantom 4 Pro

  • OcuSync HD
  • Uppgraderade och tystare propellrar

 

Skilnader mot DJI Phantom 4 Pro+ V2.0

  • Fjärrkontroll har en integrerad Android Tablet

 

1" sensor med f/2,8 optik

Phantom 4 Pro+ V2.0 har en 1" sensor på 20 megapixlar med f/2,8 optik vilket levererar stillbild och video i hög kvalitet. För stillbilder använder ameran en mekanisk slutare som motverkar effekten av rolling shutter när du fotograferar motiv som rör sig snabbt. Phantom 4 Pro+ V2.0 kan filma i 4k60p 100 Mpbs h.264 / c4k30p h.265 100 Mbps, samt att den kan ta upp till 14 bilder per sekund i RAW format.

 

Flera sensorer ger trygga möjligheter

Phantom 4 Pro V2.0 är utrustad med sensorer i 5 riktningar, även bakåt, vilket ger dig möjligheten att använda fler smarta automatiska funktioner så som "TapFly Backward" och "Smart Return Home". Drönaren känner av hinder 30m framåt/bakåt och 7m åt sidorna. Skulle drönaren tappa anslutningen till fjärrkontrollen så kan den automatiskt flyga bakåt i samma bana som den kom under tiden som den automatiskt undviker hinder. Med Reverse TapFly backar drönaren automatiskt upp och ifrån den punkten du har markerat på skärmen, under tiden som sensorerna hjälper den att undvika hinder.

 

OcuSync

En ny egenskap som Phantom 4 Pro+ V2.0 har är det inbyggda sändningssystemet OcuSync som möjliggör trådlös anslutning mellan DJI Goggles RE och drönaren. Detta innebär att man kan uppleva flygningar i FPV (First Point View) i en VR-upplevelse från marken.

 

Uppgraderat propellersystem

Propellersystemet har uppgraderats i Phantom 4 Pro+ V2.0 med ett nytt framdrivningssystem vilket reducerar buller och ljud från drönarens propellrar med 60% i jämförelse med Phantom 4 Pro+.