Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON EOS-1DX MARK II CAMERA BODY

CAND1DXMKII
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Upplösning, känslighet och latitud

I hjärtat av EOS-1D X Mark II sitter en Canon-utvecklad CMOS-sensor som markerar nästa generation av professionell bildkvalitet i EOS-sortimentet. Med förbättrade ljusinsamlingsprestanda och förmågan att omvandla detta ljus till en digital signal, ger denna sensor höga känslighetsprestanda som minskar bruset i både höga och låga ISO-hastigheter, tillsammans med hög latitud som lyfter ut detaljer i mörka områden.

 

Fotografering så vass att den blir farlig

Ett utökat fokuseringsområde med 61 individuellt valbara AF-punkter, inklusive 41 av korstyp och 5 dubbla AF-punkter av korstyp, ger ökad flexibilitet när du komponerar ditt motiv. Till och med vid f/8 finns alla 61 punkter till ditt förfogande, inklusive 21 givare av korstyp1. Kombinerat med det avancerade AI Servo AF III+-systemet och det förbättrade EOS Intelligent Tracking and Recognition-systemet, kan EOS-1D X Mark II leverera exceptionellt skarp och exakt autofokus.

Antalet fokuseringspunkter, fokuseringspunkter av korstyp och AF-punkter av dubbel korstyp varierar beroende på vilket objektiv som används.

 

Bli en actionhjälte med höghastighetsprestanda

EOS-1D X Mark II övervinner gränserna för höghastighetsfotografering och kan ta upp till 14 bilder per sekund med full AF/AE-spårning eller upp till 16 bilder per sekund i Live View-läge, tack vare de snabba DIGIC 6+-processorerna och den nya spegelkonstruktionen. Med CFast 2.0™-media kan kameran lagra upp till 170 okomprimerade 14-bitars RAW-bilder i följd.

 

Fängsla publiken med extrem upplösning.

Kraften i 4K-upplösningen ger dina berättelser liv. Lagra dina bilder internt på CFast 2.0™-media (rekommenderat) i 4K (4096 x 2160) upp till 60p eller i Full HD upp till 120p för kreativitet i slowmotion. Fokusera enkelt och exakt med LCD-touchskärmen och Dual Pixel CMOS AF, som ger enastående AF-följning i filmer och Live View-läget och som fungerar med alla Canons EF-objektiv.

 

Maximera fotograferingstiden. Minimera allt annat.

SuperSpeed USB 3.0 och Gigabit-anslutning via Ethernet eller WFT-E8 WiFi-kortet ger enastående flexibilitet i arbetsflödet på valfri plats medan den inbyggda GPS-enheten automatiskt kan uppdatera tiden när du byter en tidszon genom att ansluta till ett globalt nätverk av GPS-satelliter. Med beskärnings- och storleksändringsfunktionerna kan du skicka bilden i det skick du vill den ska vara, utan att någon dator behövs.