Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON EOS 200D KIT M. 18-135MM 3.5-5.6 IS STM

CAND200D18135
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Självklar design

EOS 200D är enkel att komma igång med, med intuitiva kontroller och en touchskärm som känns precis som en smartphone. Fotografera med en ljus optisk sökare som visar världen på ett verklighetstroget sätt, eller med en vinklingsbar skärm som dessutom gör det lättare att ta bilder ur ovanliga vinklar.

 

Foton att älska länge

Fotografera med 24,2 megapixlar – detaljrika och färgrika bilder som ser fantastiska ut direkt från kameran. De är perfekta för stora utskrifter, fotoböcker och online, och när du har mycket att säga med dina bilder. Vi har försett EOS 200D med en DIGIC 7-processor så att du kan ta bilder i svagt ljus och Dual Pixel CMOS AF som ger världens snabbaste Live View-fokusering.

 

Bilder med kort skärpedjup

Med EOS 200D:s stora APS-C-sensor är det enkelt att fotografera med kort skärpedjup – perfekt för porträtt. Fota knivskarpa ansikten mot en vackert suddig bakgrund. Det är en väl beprövad teknik bland professionella fotografer.

 

Mindre och lättare. Fler foton. På fler platser

EOS 200D är världens lättaste spegelreflexkamera med vinklingsbar skärm¹. Den är utformad för att du lätt ska kunna ta den med dig, så att du kan fota med systemkamera på fler platser. Ta med den på semestern, på festen eller bara på promenaden – vackra bilder finns överallt.

 

Hur vill du fotografera?

Med EOS 200D får du alltid samma snabba fokusering och lyhörda prestanda. Du kan använda en optisk sökare utan fördröjning som visar världen på ett verklighetstroget sätt – eller komponera med en smartphoneliknande vinklingsbar skärm och världens snabbaste Live View AF.

 

En lektion i fotokonst

Det guidade användargränssnittet i EOS 200D hjälper dig att välja rätt inställningar för den effekt du vill skapa. Det är som att ha en fotolärare med dig hela tiden.

 

Bra tillsammans med smarta enheter

Bläddra, redigera och dela foton från EOS 200D på en smartphone eller surfplatta – och det är enkelt. Via den energieffektiva Bluetooth®-funktionen som alltid är påslagen kommer du åt kameran även om den ligger i väskan.