Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON EOS 5D MARK III BODY

CAND5DMKIII
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas
Digital systemkamera med 22,3 megapixels. Fråga för fördelaktig finansiering.

EOS 5D Mark III är en digital systemkamera med 22,3 megapixels fullformatssensor med 61-punkters autofokus och bildserier på 6 b/s.
Spela in högkvalitativ Full HD-video, med manuell kontroll över allt från bildhastighet till ljud.
 
En digital systemkamera i fullformat med vilken du kan ta 22-megapixelsbilder med 6 b/s och spela in Full-HD-filmer.
Ta bilder av hög kvalitet med utsökta detaljer med en 22,3 megapixels CMOS-sensor och DIGIC 5+-bildprocessor. Färgerna är ljusstarka men samtidigt naturliga, och utsökta detaljer bevaras såväl i mörka skuggområden som mycket ljusa områden.

Med EOS 5D Mark III får du överlägsen bildkvalitet oavsett ljusförhållanden. Du kan fortsätta fotografera utan stativ även efter att solen gått ned, tack vare ISO-känsligheten på 100 25600 (kan utökas till ISO 102400).
Fokusera snabbt och exakt, även på motiv som ligger utanför bildrutans mitt, med 61-punkters autofokus med bred mätyta. 41 korssensorer (varav fem är extra känsliga dubbla korssensorer) följer att motiv som rör sig med hög exakthet.

Följ med motivet och ta 6 bilder per sekund, eller fånga upp till 16 270 JPEG-bilder på ett UDMA 7-kort i en enda sekvens.
Bevara detaljerna även i områden med starkt ljus och skuggor med kamerans inbyggda HDR-funktion.
Spela in video med hög kvalitet i Full HD video med en upplösning på 1080p. Skapa visuella effekter i biofilmskvalitet med de manuella kontrollerna och Canons breda utbud av EF-objektiv.

Spela in dina videofilmer med utmärkt ljudkvalitet. Med EOS 5D Mark III kan du spela in digitalt stereoljud på 48 KHz och du kan dessutom hantera ljudnivån manuellt. Ett 3,5 mm standardmikrofonuttag innebär att du kan använda mikrofoner från tredje part, och under inspelningen kontrollerar du ljudet via hörlursuttaget.
Du kan börja redigera bilderna direkt utan tillgång till en dator. Klassificera dina bilder på en skala mellan 1 och 5 och jämför två bilder åt gången på skärmen. Med inbyggd RAW-behandling i kameran har du tillgång till en mängd kreativa funktioner   som konvertering till svartvitt och ändring av vitbalans.
Med ett kamerahus i magnesium får du en kraftig och robust kamera som inte väger så mycket. De vädertäta fogarna ser till att damm och fukt hålls ute.