Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON EOS 750D CAMERA BODY

CAND750DHUS
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Ta bilderna till nästa nivå med EOS 750D
Ta enkelt bilderna till nästa nivå med den senaste tekniken för systemfotografering och Smart motivläge.
Fånga enkelt vackra bilder med den senaste tekniken för systemfotografering med baslägen och kreativa lägen som ger dig precis den kontroll du önskar.
Utforska kreativa fotograferingsvinklar och ta del av enkel och intuitiv åtkomst till kontroller med den vinklingsbara LCD-pekskärmen på 7,7 cm (3,0").

EOS 750D har en intelligent sökare som ger en klart förbättrad fotograferingsupplevelse. När du tittar genom sökaren kan du enklare se fokuspunkten och aktiva autofokusområden. Även fotograferingsinformation visas tydligt.
Fånga intensiva, detaljrika högupplösta bilder med bättre dynamiskt omfång, lägre brusnivåer och inställning av skärpedjup med en 24,2 megapixels APS-C-sensor.

19 AF-punkter av korstyp för exakt motivföljning
Häng med i snabba händelser med ett snabbt och exakt autofokussystem med 19 AF-punkter av korstyp.
Med kraftfull DIGIC 6-processor får du full upplösning när du tar 5b/s   för att du aldrig ska missa det avgörande ögonblicket.

Fantastiska bilder i svagt ljus
Ta minnesvärda bilder i svagt ljus utan blixt med ett brett ISO-intervall med ISO 100 12800 (som kan utökas till ISO 25600)

Spela in Full HD-filmer med suveräna detaljer och biokänsla med den systemkamerans möjlighet till kontroll på skärpedjupet. Spela in filmerna i MP4-format för att snabbare kunna dela dem online och lättare föra över dem till andra enheter.
Spela enkelt in filmer med biokänsla i Full HD med Hybrid CMOS AF III för att fånga rörelser och få jämna övergångar mellan motiv.