Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON EOS 80D CAMERA BODY

CAND80DHUS
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Släpp loss kreativiteten

En kraftfull, flexibel och svarsvillig kamera som hjälper dig utforska egna kreativa sidor. EOS 80D utmärker sig på sport, porträtt, landskap, gatubilder, resor och fotografering i svagt ljus – såväl som vid avancerad filminspelning. Den innovativa tekniken hjälper dig uppnå fantastiska resultat i alla situationer.

45-punkts AF-system av korstyp

Fånga blixtsnabb sportaction med superskarpa bilder även under flodljus, tack vare ett mycket responsivt och exakt autofokussystem som fungerar i svåra ljusförhållanden ned till -3EV.  Med ett 45-punkts AF-system av korstyp har du friheten att välja en AF-punkt eller ett område som passar din komposition och ger större precision och kontroll över större fokuseringsområden för imponerande resultat oavsett var motivet är i bilden.

Bildserietagning med 7 b/s

Ge dig själv den bästa chansen att fånga det där flyktiga ögonblicket tack vare en hastighet på max 7 b/s för kontinuerlig bildtagning med full upplösning. Perfekt för spontana sport- och naturbilder.

27 f/8-kompatibla AF-punkter

Fortsätt ta skarpa bilder med autofokussystemet när du använder olika objektivkombinationer och extenders tack vare 27 AF-punkter som stöder fokusering vid f/8.

Programmerbara kontroller

Få samma kontroll och flexibilitet som ett EOS-hus i mellanklassen tack vare anpassningsbara kontroller, toppanel med LCD-skärm och Live View-visning, som gör att du enkelt kan granska inställningar och snabbt justera kameran efter dina behov.

Enastående foto- och filmkvalitet i en mängd olika förhållanden

Fånga den kvalitet din kreativitet förtjänar. EOS 80D ger fantastiska bilder i flera olika ljusförhållanden, fyllda med detaljer, färger och atmosfär – och omedelbart klara för redigering och visning – tack vare 24,2 megapixels APS-C CMOS-sensor och DIGIC 6-processor.

7 560 pixels RGB+IR-mätningssensor

Ta del av exakt och konsekvent exponering i en rad olika situationer, tack vare en 7 560 pixels RGB+IR-mätningssensorn som känner av både infrarött och synligt ljus.

Naturliga bilder i svagt ljus

Ta naturliga atmosfärrika bilder när ljusnivån sjunker med ett ISO-känslighetsintervall på ISO 100–16 000 (H:25600), vilket minskar behovet av blixt och ger dig flexibilitet för snabbare slutartider.