Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

NIKON D5500 CAMERA KIT M. 18-55MM VR AF-P

NIKD5500KIT
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Gör din värld rättvisa och ta dina bästa bilder hittills med kameran Nikon D5500. Den här tunna digitala system-kameran är lätt och kraftfull med en pekskärm som känns bekant och låter dig göra mer med din fotografering.

Nikon D5500 klarar allt från snabba rörelser till utmanande situationer i svagt ljus och gör ingen besviken. Även när du skriver ut dina bilder i stort format eller visar dina filmer på en stor skärm är de kristallklara återspeglingar av hur du ser världen.

Den responsiva pekskärmen är vinklingsbar och känns intuitiv att använda, och inbyggd Wi-Fi gör det enklare att dela dina högkvalitativa foton via en smart enhet. Den här digitala system-kameran är lätt att ta med sig och mycket bekväm att hantera – nära nog perfekt.

 

Inspirerande bildkvalitet

Lämna oskarpa bilder bakom dig och njut av livfulla och detaljerade bilder. D5500 klarar allt från snabba rörelser till situationer med svagt ljus och dina bilder har aldrig sett bättre ut.

 

Vinklingsbar pekskärm

Styr din kamera som en smartphone. Vänd, luta eller rotera pekskärmen för att komponera bilder från spännande vinklar och tryck sedan för att fokusera och fotografera.

 

Inbyggd Wi-Fi

Din smarta enhet blir ett av dina favorittillbehör till kameran. Använd den inbyggda Wi-Fi-funktionen för att enkelt dela imponerande foton via en kompatibel smartphone eller surfplatta.

Överlägsen ljuskänslighet

Ta vackra foton och filmer även i svagt ljus. Med ett ISO-intervall på 100–25 600 blir bilderna oftare klara och rena än någonsin tidigare.

 

D-filmer

Spela in jämna, detaljerade videoklipp i full HD som du blir stolt över, med bildfrekvenser på upp till 50p/60p. Kontinuerligt autofokus i livevisningen ser till att motiven blir skarpa även när det går snabbt.

 

Med perfekt fokus

Nikons förstklassiga autofokussystem med 39 punkter hittar alltid rätt. Avancerad motivföljande AF med 3D behåller fokus även på de minsta motiven, oavsett hur oförutsägbart de rör sig.

 

Stor monitor med hög upplösning

Se varenda detalj i dina foton och filmer när du fotograferar från spännande perspektiv. Den stora LCD-monitorn på 8,1 cm (3,2 tum) är vinklingsbar och har en bred betraktningsvinkel och hög upplösning på 1 037 000 punkter. På skärmen ser du allt klart och tydligt när du komponerar bilderna, granskar dem eller använder specialeffekter, oavsett om du fotograferar inomhus eller utomhus.

 

Full kraft med 24,2 megapixlar:

 njut av en detaljnivå i bilderna som garanterat imponerar. Bildsensorn i D5500 är särskilt utformad utan optiskt lågpassfilter (OLPF), så den utnyttjar verkligen upplösningen med 24,2 megapixlar för att med skärpa fånga till och med de finaste strukturerna och skapa bilder med otroligt klara detaljer.

 

Serietagning med 5 bilder per sekund:

fånga flyktiga gester eller ansiktsuttryck i exakt rätt ögonblick. Med D5500 kan du fotografera med hela fem bilder per sekund och fånga varenda rörelse.

 

EXPEED 4:

njut av snabb användning och kristallklara bilder med verklighetstrogna färger i alla ljusförhållanden. Nikons snabba och kraftfulla bildprocessor bjuder på avancerade brusreduceringsfunktioner och smidig filminspelning.

 

Smidig design:

 D5500 är lätt att ta med och du kommer använda den oftare än du hade förväntat dig. Med en lätt men ändå robust inkapslad konstruktion är den här tunna D-SLR-kameran den perfekta samarbetspartnern vid alla tillfällen.

 

Pekstyrning:

känn dig synkad med vad du gör. Den responsiva pekskärmen gör D5500 lika intuitiv att fotografera med som en smart enhet. Tryck på skärmen för att fokusera och fotografera, eller justera inställningar som bländare, ISO-tal och slutartid. Svep med fingret för att bläddra bland bilderna eller zooma med fingrarna under visning.

 

Pekskärms-Fn:

justera snabbt viktiga inställningar genom att svepa med fingret vid fotografering genom sökaren. Du kan tilldela upp till åtta inställningar till funktionen Pekskärms-Fn, inklusive fokuspunkter, AF-områdeslägen, bländare och ISO-känslighet.

 

Picture Control 2.0:

återspegla din kreativa vision perfekt. Picture Control gör det enkelt att ta fullständig kontroll över skärpa, kontrast, ljushet, nyans och mättnad när du tar stillbilder eller spelar in film. Välj mellan sju olika lägen: Standard, Neutral, Mättade färger, Monokrom, Porträtt, Landskap och Jämn, som bevarar alla detaljer och all information om tonövergångar – ett perfekt val om du planerar att retuschera bilderna efter fotograferingen.

 

Optisk sökare:

se vad kameran ser och fotografera med absolut klarhet. Sätt sökaren mot ögat och följ dina motiv i realtid, utan fördröjning och utan att distraheras. För att göra fotograferingen ännu smidigare visar D5500 automatiskt bilden du precis tog på LCD-monitorn i samma ögonblick som du tar bort ögat från sökaren.