Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

NIKON D810A CAMERA BODY

NIKD810A
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Ta spektakulära högupplösta bilder av universum.

D810A är konstruerad specifikt för astronomifotografering och tar fantastiska 36,3-megapixelbilder av nebulosor som lyser med väte-alfa-våglängden.
Tack vare ett omarbetat filter som tar bort infrarött ljus (IR), är D810A fyra gånger känsligare för H-alfa-spektrallinjen (våglängd på ca. 656 nm) än D810. Med den här specialiserade D-SLR-kameran kan nu fotografer fånga de riktiga färgerna hos objekt i rymden utan att behöva modifiera kameran.
Kameran är utrustad med många olika specialfunktioner som löser de problem man upplever som astronomifotograf. Dessutom ser kamerans ultrahöga ISO-känslighet och exceptionella upplösning till att du fångar alla detaljer.

Livevisning: förstora Livevisningen upp till 23× för att kunna kontrollera fokus med högsta möjliga precision. En virtuell exponeringsförhandsgranskning för inställningar för Bulb och Time hjälper dig med fokus och komposition.
Rödtonad virtuell horisont: en rödtonad virtuell horisont visas för att du ska kunna kontrollera att du håller kameran rakt när du fotograferar via sökaren.

EXPEED 4: ökar kamerans totalprestanda. Ger klart bättre bildrendering och ISO-prestanda samt minimerar färgblödningar.

Picture Control 2.0: ta full kontroll över skärpa, kontrast, ljushet, nyans och mättnad när du tar stillbilder eller spelar in film. Fotografera med inställningen Jämn för att behålla alla möjligheter i efterbehandlingen: bevara alla detaljer och all information om tonövergångar i både högdagrar och skuggor. Använd inställningen Klarhet för att justera kontrasten exakt och få fram alla detaljer i fina strukturer.
Monitor med justerbar färg: justera färgbalans och ljusstyrka fritt utifrån dina personliga preferenser. RGBW LCD-monitor på 8 cm (3,2 tum) med 1 229 000 punkter, antireflexbehandling och automatiskt justerbar ljusstyrka.
Multi-CAM 3500FX 51-punkters AF-system: finjusterat för bilder med ultrahög upplösning. Systemet kan ställas in på 9, 21 eller 51 punkter och med en känslighet ned till -2 EV (ISO 100, 20 °C). Fördelarna omfattar Grupperat AF-område, utökade funktioner för Spara efter orientering och nya alternativ för begränsningar av AF-läget. Femton korssensorer i mitten är kompatibla med AF NIKKOR-objektiv med öppen bländare på f/5,6 eller större och 11 centrala fokuspunkter med öppen bländare på f/8.

D-filmer i flerfältsformat: för högupplösta filmer av universum. D810A spelar in Full HD-film (1 080p) i FX- och DX-format i 50p/60p med markant mindre moaréeffekter och falska färger. Nikons 3D-brusreducering minskar slumpmässigt brus, förvrängning och flimmer när du filmar med hög känslighet. Kameran erbjuder ren HDMI ut och samtidig inspelning av filmsekvenser i full upplösning både i kameran och på en extern inspelare.
Snabb, hållbar, följsam: D810A startar på cirka 0,12 sekunder och har en slutarfördröjning på endast 52 ms. Slutarenheten i kevlar-/karbonfiber-komposit har testats för 200 000 exponeringar och erbjuder slutartider mellan 1/8 000 och 900 sekunder.

NIKKOR-objektiv: utnyttja hela potentialen hos D810A-kamerans 36,3-megapixelsensor med det stora utbudet av NIKKOR-objektiv. NIKKOR-objektivens höga upplösningsförmåga uppskattas av astronomifotografer över hela världen.
Högkapacitetsbatteri EN-EL15: superkompakt och lätt uppladdningsbart litiumjonbatteri med en kapacitet på 1 900 mAh (7,0 V). Ta upp till 3 860 stillbilder¹ på en enda batteriladdning.
Extra strömkällor: tillvalstillbehör från Nikon som gör att du kan fotografera längre. Nikons flerfunktionsbatteripack MB-D12 fungerar perfekt med kameran och gör att den kan ta upp till 10 660 stillbilder på en enda laddning.² Vilken ordning batterierna ska användas i kan väljas och ställas in direkt i kameran. För att kunna fotografera under ännu längre tid kan du som tillval använda nätadaptern EH-5b med strömkontakten EP-5B.
Lagringsmedia: två kortfack för smidig fotografering. Ett CF-kortfack för UDMA 7-kort med hög hastighet och ett SD-kortfack för SDXC- och UHS-I-kort med hög hastighet och kapacitet.
Tåligt kamerahus i magnesiumlegering: väder- och dammtätning ser till att D810A är fukt- och dammtålig.

Anslut trådlöst eller via kabel: D810A har stöd för Ethernet och trådlöst nätverk. Anslut med hjälp av datasändaren UT-1 (tillval) och den trådlösa sändaren WT-5.