Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

NIKON DF M. 50/1.8G SILVER

NIKDFSILVER
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Upplev kraften i ren fotografering med Nikon Df.

Med ett kamerahus i retrostil och samma FX-formatssensor med 16,2 megapixlar som Nikons flaggskepp D4 ser man passionen för fotografering både i form och funktion.

Fotografier med hög detaljrikedom och mjuka tonövergångar kan åstadkommas i alla typer av ljus, tack vare ett brett dynamiskt omfång och en ljuskänslighet som går att utöka till otroliga ISO 204 800 (motsvarande). Tillsammans med det högkänsliga autofokussystemet, felfri mätning och snabb prestanda kanske Nikon Df ser ut som en klassisk 35 mm-filmkamera från Nikon, men den är späckad med den allra senaste tekniken.

Högkänslig autofokus med AF-systemet Multi-CAM 4800 med 39 punkter: Ger snabb och exakt täckning över hela bildrutan. Känslighet ner till -1 EV och kompatibel upp till f/8. Fyra AF-områdeslägen – till exempel autofokus med 3D-följning – ger skarpa resultat vare sig ditt motiv befinner sig utanför bildens mitt, rör sig snabbt eller beter sig fullständigt oförutsägbart. Dessutom ger det kontrastdetekterande autofokussystemet bättre precision och hastighet när du fotograferar med Livevisning.

Eleganta mekaniska rattar: Komfort möter kontroll med räfflade mekaniska rattar som gör hanteringen enkel och säker. Med rattarna ställer du in ISO-känslighet, exponeringskompensation, exponeringsläge och utlösarläge oberoende av varandra. Du får tillgång till alla parametrar som påverkar fotografiet utan att behöva använda kamerans meny.

Kompatibel med icke-AI-objektiv från NIKKOR: En unik infällbar ljusmätarkoppling som till och med låter dig montera vintage icke-AI-objektiv från NIKKOR på Nikon Df. När du fotograferar med ett icke-AI-objektiv i A-läge (Bländarprioritet) eller M-läge (Manuellt) är det möjligt att använda exponering med maximalt öppen bländare (precis som AI-objektiv) via enkla kamerainställningar.

Optisk sökare med hög prestanda: Glaspentaprismasökare ger cirka 100 % sökartäckning och 0,7× förstoring samt DX-beskärningsläge med sökarmarkering.

Välrenommerad Nikon-konstruktion: Kameran är byggd för att tåla svåra väderförhållanden. Övre, nedre och bakre skydden är tillverkade i tålig och lätt magnesiumlegering och är lika täta som hos Nikons DSLR D800 vilket ger förstärkt skydd mot damm och fukt.

Tålig slutarenhet: Den mycket exakta slutaren har testats till 150 000 cykler med en kortaste slutartid på 1/4 000 sekunder och blixtsynkronisering ned till 1/200 sekunder.

Stor 8 cm (3,2-tums) LCD-monitor med 921 000 bildpunkter, bred betraktningsvinkel och förstärkt glas. För visning av skarpa, klara bilder med bra färgåtergivning.

Tyst utlösarläge: Perfekt i känsliga fotograferingssituationer – ljudet från när kamerans spegel fälls ner minskas märkbart under serietagning.

Elektronisk virtuell horisont med dubbla axlar: Information om kamerans lutning i sidled, samt framåt- eller bakåtlutning, kan visas i LCD-monitorn. Information om lutningen i sidled kan även fås i sökaren.

System för motividentifiering: Kamerans bildsensor och dess 2 016-pixlars RGB-sensor ger mycket noggrann information till kamerans system för motividentifiering så att exponering, autofokus och vitbalans kan optimeras omedelbart innan slutaren utlöses så att bilderna blir skarpa.

Självrengörande sensorenhet: Minimerar risken för att damm ansamlas framför bildsensorn.

Spotmätning av vitbalans: Låter dig ställa in vitbalans manuellt med hög precision. Du kan snabbt tilldela en spotuppmätt vitbalans till ett specifikt område i bildrutan, som du väljer när du fotograferar med Livevisning. Det mål som du har ställt in kan flyttas runt med multiväljaren så att du snabbt kan hämta aktuella data även för avlägsna motiv utan att använda ett gråkort.

Beskärningsläge: DX-format. DX-beskärningsläget kan aktiveras automatiskt när ett DX-objektiv används på kameran. När du fotograferar med Livevisning kan du få hjälp med bildkompositionen av Nikon Dfs aktiveringsbara rutnät för bildförhållandena 1:1 och 16:9.

Optimal detaljrikedom i situationer med stora kontraster: Två lägen hjälper dig att fånga detaljerna i starkt ljus eller i motljus. HDR (stort dynamiskt omfång) är idealiskt för stillastående motiv, medan Aktiv D-Lighting är det bästa när du fotograferar rörliga motiv. Båda lägena gör det möjligt att välja intensitetsnivå.

Inbyggda verktyg för kreativt bildskapande: Använd Picture Controls för att finjustera parametrar som skärpa, mättnad och nyans innan du fotograferar eller spelar in. Använd den omfattande fotoretuscheringsmenyn där det finns olika verktyg och effekter.

Energisparande design: Uppnår cirka 1 400 bilder* (med batteriet EN-EL14a och läget enbildstagning).

Lagringsmedier: Kompatibel med SDXC UHS-I-minneskort av standardtyp och Eye-Fi-kort.

Nikon Creative Lighting System: Helt kompatibel med Nikons marknadsledande Creative Lighting System för kreativ fotografering. Creative Lighting System omfattar en mängd mångsidiga Speedlight-blixtar för användning på kameran eller fristående.