Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

PENTAX K-3II BLACK DA 16-85 KIT

PEN104260
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

PENTAX K-3 II Det nya flaggskeppet i PENTAX K-serien inom digitala systemkameror, med nyutvecklade Pixel Shift Resolution System och en förbättrad Shake Reduction mekanism för att optimera bildkvaliteten.

Framtagen som efterträdare till PENTAX K-3, PENTAX K-3 II levererar exceptionellt högupplösta bilder med hjälp av toppmoderna tekniker såsom ett förbättrat Shake Reduction system - den mest effektiva i K-serien - och en nyutvecklad ”superupplösningsteknik” som kallas Pixel Shift Resolution System.

Inbyggd GPS-modul
Tack vare den inbyggda GPS-modulen erbjuder K-3 II en rad avancerade GPS-funktioner, inklusive registrering av plats, latitud, longitud, höjd, UTC (Universal Time Coordinated) och riktning vid fotograferingstillfället.

Du kan också dra nytta av några unika verktyg inklusive: GPS-logg, som håller reda på fotografens rörelser; elektronisk kompass, som visar kamerans riktning på kamerans LCD-skärm; och ASTROTRACER, vilket förenklar spårning och fotografering av himlakroppar genom att koppla ihop GPS-data med kamerans SR mekanism.

(3) Innovativ AA-filter simulator för att minska moiré

Stor och tydlig 3,2-tums LCD-monitor med ca 1.037.000 punkter
Dess bakpanel har en 3,2-tums högupplöst LCD-monitor med cirka 1.037.000 punkter med 3:2-proportioner. Förutom den breda designen har monitorn även härdat glas som skydd på frontpanelen för extra hållbarhet. Den har även ett unikt lufttätt mellanrum, där luftutrymmet mellan LCD lagren elimineras för att effektivt minska reflektion och spridning av ljus, vilket ger förbättrad synlighet vid fotografering utomhus.

Gedigen konstruktion med allvädersskydd
Det yttre höljet, som består av övre och nedre paneler samt främre och bakre ramar, är tillverkad av robust men ändå lätt magnesiumlegering. Tack vare införandet av 92 tätningsdelar i kameran har den en dammtät, väderbeständig och köldtålig konstruktion, som garanterar drift ner till temperaturer som -10 ° C. Den har även en pålitlig och tålig slutarenhet som klarar 200.000 exponeringar. Trots alla dessa funktioner har K-3 II utformats för att vara kompakt och lättmanövrerad, vilket säkerställer anmärkningsvärd användbarhet och snabb respons ute på fältet.

Övriga funktioner

  • Dubbla SD-kortplatser för flexibilitet (kompatibelt med SDXC UHS-1 hastighetsklass i SDR104)
  • Stöd för smartphone-funktioner tillsammans med tillbehöret FLUCARD FOR PENTAX 16GB
  • DRII-mekanism (Dust Removal II) av högsta kvalitet för effektiv eliminering av damm på bildsensorn med hjälp ultraljudsvibrering
  • HDR-läge (High Dynamic Range) med RAW-format
  • Hyper-styrsystem framtagen av Pentax
  • Kompensering av olika parametrar: linsförvrängning, lateral kromatisk aberration, diffraktion, ljusstyrka på bildfältskanter och kanteffekter (endast tillgängliga med RAW-format)
  • Senaste versionen av programvaran Digital Camera Utility 5 medföljer