Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

UDGÅET - CANON EOS 5DS-R BODY

CAND5DS-R
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Större detaljrikedom och banbrytande bildkvalitet
50,6 megapixels CMOS-fullformatssensor kan fånga otroliga detaljer. Den ultrahöga upplösningen möjliggör omfattande beskärning och ger ändå imponerande bildkvalitet. Till och med de inbyggda fotograferingsmetoderna för 1,3x och 1,6x beskärning ger filer med 30,5 respektive 19,6 megapixels.

Skriv ut bilder med ultrahög upplösning i storformat A0 och större med låg brusnivå, verklighetstrogna hudfärger och enastående, exakt färgåtergivning tack vare de högpresterande Dual DIGIC 6-processorerna.
Snabb bildbehandling och kort responstid från kameran även med de stora datamängder som registreras av sensorn med 50,6 MP tack vare Dual DIGIC 6-processorerna. Du kan fånga allt som händer och registrera bilder med 50,6 upplösning med 5 b/s, USB 3.0-anslutningen ger snabb , direktkopplad anslutning med höga prestanda för fjärrstyrning av kameran.

EOS iTR (Intelligent Tracking and Recognition) AF- tekniken använder färg- och ansiktsinformation för att känna igen och spåra motiv när de rör sig i bildutsnittet. Autofokusens respons kan justeras så att den anpassar fokusspårningen utifrån miljön och motivet du fotograferar, så att andra motiv som tillfälligt passerar framför motivet inte stör fokuseringen.
Fokusera snabbt och exakt, även i svag belysning, med 61-punkters autofokus. 41 fokuseringspunkter av korstyp, varav fem är extra känsliga dubbla korssensorer, som ger ännu högre precision

Använd alla 61 AF-punkter tillsammans eller gruppera dem i flyttbara zoner som inkluderar motiv som inte är i bildens mitt. Alternativt väljer du bara en AF-punkt för att fokusera på en specifik del av motivet.
Du kan tryggt fortsätta arbeta med kameran, oavsett rådande omständigheter, tack vare vädertätade kontroller som skyddar mot vatten och damm, och en slitstark konstruktion av magnesiumlegering.
CompactFlash- och SD-minneskortplatser möjliggör automatisk säkerhetskopiering under fotograferingen, enklare delning med klienter eller större lagringskapacitet.

Behåll detaljerna i högdagrar och skuggiga områden med HDR. Perfekt för fotografering av landskap och stillbilder. Tre bilder med olika exponeringar kombineras: standard, underexponering och överexponering.
Skapa snygga bildkompositioner med multiexponering, som lägger bilderna ovanpå varandra med en rad olika alternativ för automatisk exponeringskontroll.
Prioritera nyanser och detaljer som fångas av den högupplösta sensorn med bildstilen Fina detaljer, som också ger anpassningsbara skärpeparametrar i kameran, som gränsvärde och precision, för JPEG-filer så du får effektfulla bilder direkt i kameran.

Lågpasseliminerande filter
Konventionella spegelreflexkameror har ett lågpassfilter framför sensorn för att förhindra digitala artefakter, som moaré och felaktiga färger. Sådana filter gör bilden något mjukare, så för att få skarpaste möjliga resultat elimineras lågpasseffekten i EOS 5DS R. Den minimala risken för artefakter som en konsekvens av detta gör att EOS 5DS R är ett bra val för fotografering utomhus eller i kontrollerade studiomiljöer, men för andra användningsområden kan EOS 5DS vara ett bättre val.