Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

UDGÅET - CANON EOS 760D CAMERA BODY

CAND760DHUS
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Ta fotograferingen till nästa nivå med den här kraftfulla systemkameran
Sätt ny standard på din fotografering med en 24,2 MP sensor, ett anpassningsbart 19-punkters AF-system och flexibla kontroller.

Anpassningsbar autofokus med 19 punkter
EOS 760D:s anpassningsbara autofokussystem med 19 punkter låser motivet för att försäkra suveräna resultat när du fotograferar sport, porträtt och landskap. Varje fokuspunkt är korslagd, vilket innebär att den kan fokusera snabbt och exakt på motivet för att du ska få suveräna resultat vare sig du fotograferar sport, porträtt eller landskap.

Snabb processor för snabba rörelser
Den snabba DIGIC 6-processorn gör att du kan filma med upp till 5 b/s och aldrig missa ett avgörande ögonblick. En mätsensor på 7 560 pixlar ger konsekventa och noggranna exponeringar och flimmerdetektering.

Flimmerdetektering
Flimrande ljus, t.ex. det som kommer från lysrörsbelysning, kan orsaka en ojämn ljusstyrka och färg när du fotograferar. EOS 760D kan identifiera sådana förhållanden och se till att varje bild tas när den flimrande ljuskällan är som starkast, för konsekventa resultat.

24,2 MP sensorn fångar alla detaljer för att du ska kunna beskära och förstora bilder för utskrift, samtidigt som du aldrig missar ett avgörande ögonblick med den snabba DIGIC 6-processorn
Filma enastående filmer i Full HD med skärpedjup som har biokänsla med EOS 760D:s autofokusteknik Hybrid CMOS AF III. Med den kan du smidigt fokusera och spåra motiv för att motivet ska se skarpt ut medan bakgrunden är snyggt suddig. MP4-stöd gör det enkelt att ladda upp och överföra dina filmer.

Skriv ut trådlöst i hemmet direkt från kameran med Wi-Fi
Koppla bara ihop EOS 760D med Canon Connect Station för att automatiskt överföra bilder till samma ställe