Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

UDGÅET CANON EOS 80D CAMERA KIT 18-55MM IS STM

CAND80DKIT
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Släpp loss kreativiteten

En kraftfull, flexibel och svarsvillig kamera som hjälper dig utforska egna kreativa sidor. EOS 80D utmärker sig på sport, porträtt, landskap, gatubilder, resor och fotografering i svagt ljus – såväl som vid avancerad filminspelning. Den innovativa tekniken hjälper dig uppnå fantastiska resultat i alla situationer.

 

Utforska nya områden inom fotografi

Reagera instinktivt i ögonblicket och fånga snabba sporter eller händelser i naturen utan problem tack vare ett högpresterande AF-system, en maximal serietagningshastighet på 7 b/s och anpassningsbara kontroller.

 

45-punkts AF-system av korstyp

Fotografera snabba händelser och få skarpa bilder tack vare ett mycket responsivt och exakt autofokussytem som fungerar även i sämre ljusförhållanden ned till -3EV. Med ett 45-punkts AF-system av korstyp har du friheten att välja en AF-punkt eller ett område som passar din komposition och ger större precision och kontroll över större fokuseringsområden för imponerande resultat oavsett var motivet är i bilden.

 

27 f/8-kompatibla AF-punkter

Fortsätt ta skarpa bilder med autofokussystemet när du använder olika objektivkombinationer och extenders tack vare 27 AF-punkter som stöder fokusering vid f/8.

 

Programmerbara kontroller

Få samma kontroll och flexibilitet som ett EOS-hus i mellanklassen tack vare anpassningsbara kontroller, toppanel med LCD-skärm och Live View-visning, som gör att du enkelt kan granska inställningar och snabbt justera kameran efter dina behov.

 

Naturliga bilder i svagt ljus

Ta naturliga atmosfärrika bilder när ljusnivån sjunker med ett ISO-känslighetsintervall på ISO 100–16 000 (H:25600), vilket minskar behovet av blixt och ger dig flexibilitet för snabbare slutartider.

 

Intelligent sökare

Se allt på bildskärmen, samtidigt som fotograferingsinställningar visas omedelbart, med den intelligenta sökaren som har bildtäckning på ca 100 %. Ta mer diskreta bilder med ett tyst serietagningsläge med 3 b/s.

 

Vinklingsbar LCD-skärm med Live View

Utforska kreativa fotograferingsvinklar och ta del av intuitiva kontroller med 7,7 cm vinklingsbar LCD II-touchskärm som har Clear View. Komponera och ta bilder från flera olika perspektiv tack vare Live View med kontinuerlig bildtagning med Dual Pixel CMOS AF 5 b/s.

 

Integrerad Speedlite-sändare

Utforska alternativen för kreativ ljussättning genom att placera ut separata Canon Speedlite-blixtar och styra dem med EOS 80D-kamerans integrerade Speedlite-sändare.

 

Kraftfull filmkombination

För den ultimata filminspelningslösningen kan du kombinera EOS 80D med flexibla, högpresterande EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM med Nano USM, som ger jämn och tyst fokusering för filmer och supersnabb autofokus för stillbilder. Kombinera med tillvalet Power Zoom-Adapter PZ-E1 för exakt zoomkontroll när du filmar.