Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

PANASONIC LX100II BLACK

PANLX100IIBLACK
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Leica-objektiv

Det högkvalitativa zoomobjektivet Leica DC Vario-Summilux 24-75mm (motsvarande brännvidd med fullformat) har en ljusstyrka på f/1.7-2.8 och levererar skarpa bilder vid alla inställningar, till och med vid dåliga ljusförhållanden tack vare den optiska bildstabiliseringen.

Det gedigna kamerahuset har kåpor av metall och för dig som gillar manuell kontroll erbjuder LX100 II klassiska inställningshjul och reglage, både runt objektivet och på kamerans ovansida. En tillbehörssko gör det möjligt att montera en extern blixt. På baksidan hittar du både en 3-tums pekskärm och en högupplöst elektronisk sökare (motsvarande 2 760 000 punkter) som underlättar fotografering i starkt solljus eller närhelst du känner för att använda kameran på ett diskretare vis. En suverän finess för gatufotografi!

 

Snabb bildmaskin

Panasonic LX100 II är en synnerligen kvick liten kamera, med ett autofokussystem som utnyttjar Panasonics DFD teknik (Depth from Defocus) för att snabbt och precist ställa skärpan till och med på rörliga motiv.

Seriebildstagningen klarar att ta hela 11 bilder/s, oavbrutet upp till 33 RAW-bilder i följd. En stor förbättring jämfört med föregångaren som endast klarar 9 bilder i följd med RAW-format. Om du gillar att filma kan LX100 II erbjuda inspelning i såväl 4K-upplösning som vanlig Full-HD. Oavsett vilket du väljer levererar kameran enastående videokvalitet!

 

Gjord för kreativ fotografi

Panasonic LX100 II är fullmatad med finesser. Vad sägs om 4K Photo-läge, RAW-konvertering i kameran eller time-lapse? Den adderar även nya avancerade fokusfunktioner som Post Focus, Focus Stacking och Focus Bracket.

Och tycker du om att fotografera i svartvitt erbjuder kameran två nya speciallägen; L. Monochrome och L. Monochrome D med olika gradation och kontrast. Samt en korneffekt som ger dina bilder en härlig analog känsla!

 

Enkel bildöverföring

När du känner för att dela med dig av dina mästerverk kan du använda den inbyggda Wi-Fi funktionen. Den assisteras av Bluetooth för att minimera strömförbrukningen samtidigt som kameran behåller en ständig uppkoppling till din mobiltelefon. Du kan även använda telefonen för att fjärrstyra LX100 II.

När batteriet börjar bli tomt kan du ladda det antingen med nätström från ett vägguttag eller via kamerans USB-kontakt. Ta med en powerbank och res vart du vill utan att bekymra dig om att strömmen ska ta slut!

 

Lista över förbättrade funktioner

  • 17 megapixel multi-aspect sensor i Four Thirds-format (total upplösning 21.7 MP)
  • Serietagning med 11 bilder/s (med AF-S), upp till 33 bilder i RAW-format
  • 3-tums LCD-skärm med 1 240 000 punkters upplösning och touch funktion
  • Trådlös anslutning med både Wi-Fi och Bluetooth
  • Batteriladdning via nätadapter eller USB
  • Massor av avancerade finesser, som Post Focus, Focus Stacking, Focus Bracket & 4K Photo
  • Kreativa filter, inklusive nya svartvita fotolägen och korneffekt
Tillverkare Panasonic
Kategori Kompakt kamera
Antal pixlar 17 MP
Sensorstorlek Micro Four Third
Autofokus Ja
Bildstabilisator Ja
Serietagning (optimal) 11
Batteri DMW-BLG10
Lagringsmedie SD,SDHC,SDXC
Blixtsko Ja
Touchskärm Ja
LCD-storlek 3 "
Live view Ja
Format JPEG,RAW
HDMI-utgång Ja
USB-ingång Ja
Bredd 11.1 CM
Höjd 6.4 CM
Djup 6.6 CM
Vikt 0.392 G