Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SONY DSC-RX100 V-A CAMERA

SONDSCRX1005A
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Kraftfull kompaktkamera med sensor av 1.0-typ

RX100 V är oslagbar när det gäller att spela in film och ta stillbilder med bra detaljer. Kameran har samma bildsensor av 1.0-typ som RX100-serien, och har dessutom autofokus på 0,05 sekund, 315 AF-system med fokusyta och 315 punkters bred fasdetektion, kontinuerlig bildtagning med upp till 24 bilder/s med AF-/AE-spårning och funktioner för 4K-film. 

 

Supersnabb autofokus på 0,05 sekund 

Den förbättrade autofokusfunktionen är resultatet av ett banbrytande AF-system som både har AF-hastighet på 0,05 sekunder samt vid och tät AF-täckning med hjälp av 315 AF-punkter med fasdetektion. 

 

Filma kontinuerligt med upp till 24 bildrutor/s med AF/AE-spårning

Stabil motivspårning med färre mörka områden

Ta upp till 233 bilder kontinuerligt på 20,1 MP med upp till 24 bilder/s, och med full AF-/AE-spårning för varje bild. Tack vare minskade mörka områden är det också lättare att följa rörliga motiv på både LCD-skärmen och sökaren.

 

Bättre skärpa med snabb hybrid-AF

Det snabba hybrid-AF-systemet och den breda autofokustäckningen tillåter snabb skärpeinställning och exakt spårning så att du kan få skarpa bilder även när du spelar in 4K-filmer.

 

Njut längre av det episka ögonblicket 

Utökad superslowmotion med upp till 960 bilder/s

Med RX100 V kan du spela in filmer i superslowmotion på upp till 960 bilder/s (40x snabbare än normal bildhastighet). Med dubbelt så mycket inspelningstid som föregångaren kan du spela in ännu längre och mer minnesvärda filmer.

 

315 AF-punkters täckning ger händelserna fokus

Med 315 tätt ordnade AF-punkter med fasdetektion får du bred täckning (65 % av den nya bildsensorns bildområde) för jämn autofokus och spårning, även när motivet är litet och rör sig snabbt.