Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

HASSELBLAD 907X 50C MEDIUM FORMAT CAMERA

HAS907X50C
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Med det nya CFV II 50C bakstycket och 907X kamerahus blir hela Hasselblads fotografiska historia förbundet i ett system. Nu kan du blanda dåtid och nutid med hjälp av det nya CFV II 50C bakstycket monterat på det klassiska Hasselblad V kamerasystem. Du kan dessutom kombinera CFV II 50C med 907X och få en helt ny kombination som ger dig möjlighet att fotografera med Hasselblads stora objektivprogram från V systemet och till det nya XCD objektiven.

Kombinera ditt eget Hasselblad system

CFV II 50C bakstycket kan användas på nästan alla Hasselblad V kameror från 1957 och framåt. Dessutom kan det monteras på tekniska kameror från exempelvis Cambo.

Sensorn i bakstycket är en 50MP CMOS sensor med Hasselblad Natural Colour Solution och 16 bitar färgdjup och 14 f-stop dynamic range.

Använder du CFV II 50C monterat på 907X kamerahus får du tillgång till hela XCD objektivprogram med möjlighet till autofokus och autoexponering. I motsättning till tidigare CFV modeller som hade en begränsning för användning av vidvinkelobjektiv får du med den nya kombinationen möjlighet att använda de nya högkvalitativa vidvinkelobjektiv med brännvidder på 21 och 30mm, 907X med dessa objektiv påminner om den legendariska SWC kameran men med möjlighet att byta objektiv.

Tilt. Touch. Pinch. Swipe.

CFV II 50C nya vridbara bildskärm ger dig en intuitiv användning med swipe och zoomfunktioner. Med en hög uppdateringshastighet på 60fps får du en skärm som återger dina bilder perfekt. Tack vare den höga upplösningen på skärmen samt fokushjälp har du en perfekt hjälp när du fokuserar med manuella objektiv.

Tillverkare Hasselblad
Kategori Mellanformat
Mellanformatenhet Camera + Back
Objektivfäste Hasselblad X
Kompatibla objektivfästen Hasselblad X
Antal pixlar 50 MP
Effektivt antal pixlar 50 MP
Sensorstorlek Medium format
LCD-storlek 3.2 "
Touchskärm Ja
Autofokus Ja
Lagringsmedie 2xSD,2xSDHC,2xSDXC
Bredd 8.4 CM
Djup 10.2 CM
Höjd 9.3 CM
Vikt 865 G
USB-ingång USB 3.0