Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

PHASE ONE XT IQ4 100MP TRICHROMATIC INCLUDING 32MM

PHA72315
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

I en egen klass

XT-kamerasystemet är en vidareutveckling av den klassiska storformatskameran. Med PhaseOne digitala bildteknologi och en helt ny integrerad kamera med mellan- och storformatslinser, återföds storformatkameran.

Nytt slutarsystem

Phase One XT-linser stöder en helt ny typ av slutare som är helt integrerad med kameran och bakstycket. inget kablage behövs, du hanterar linsen och slutaren från skärmen på ditt PhaseOne bakstycke.

Systemet

PhaseOne XT består av kompromisslösa komponenter. På framsidan sitter det Rodenstock HR Digaron-linser med den nya XT-slutaren.
I mitten, XT-kameran, som med shiftfunktioner i X- och Y-riktningen ger dig perspektivkontroll över ditt motiv. Den superkompakta kameran kan användas både som  handhållen kamera eller på stativ.
På baksidan sitter det Phase One IQ4 bakstycke, som med 150MP eller 100MP ger dig bilder med överlägsen bildkvalitet. Från ditt IQ4-bakstycke kontrollerar du kameran.

Den bästa bildkvaliteten du kan få

Summering: PhaseOne XT är en kamera där alla komponenter går mot en enda riktning: att ge dig den bästa bildkvaliteten som finns - helt enkelt.

Vi vill gärna visa dig att vi har rätt. Kontakta oss för en demonstration.

Tillverkare Phase One
Kategori Mellanformat
Mellanformatenhet Camera + Back + Lens