Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

FUJI GFX 50R BODY M. GF45MM F2.8

FUJGFX50R-45KIT
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

FUJIFILM GFX 50R

Med inspiration från Fujifilms arv av analoga mellanformatskameror så som GA645 och GF670 utökas nu utbudet av spegelfria mellanformatskameror i GFX-systemet med en ny modell i mätsökarstil, FUJIFILM GFX 50R. GFX 50R svarar på önskemål från fotografer inom reportage, bröllop, porträtt och gatufoto som har efterfrågat en ännu mindre och lättare kamera med högsta möjliga bildkvalitet.

 

51.4 megapixel FUJIFILM G CMOS och X-Processor Pro

FUJIFILM GFX 50R har precis som tidigare lanserade GFX 50S en högupplöst 51.4 megapixel CMOS-sensor med måtten 43.8x32.9mm, vilket är cirka 70% större jämfört med en småbildssensor. Med motsvarande upplösning blir därför varje enskild pixel större och sensorn uppnår ännu högre detaljrikedom och känslighet med ett stort tonomfång och enastående färgåtergivning. Dessutom har bildsensorns mikrolinser utformats för att optimera dess ljusuppsamlingsförmåga samt upplösning och hantering av data från fotodioder har anpassats för att uppnå en högre bildkvalitet jämfört med kameror med samma storlek på bildsensorn. Tillsammans med kraften i X-Processor Pro skapas bilder med en tredimensionell karaktär, något som kännetecknar egenskaperna hos en sensor av den här storleken.

Fujifilms populära filmsimuleringar som t.ex Provia, Velvia, Astia och Acros återfinns i GFX 50R och även funktionen ”Color Chrome” som kan återge intensiva och mättade färger med ett djupare och mer nyanserat uttryck. Kamerans känslighetsområde sträcker sig mellan ISO 100 och 12 800 men kan genom en menyinställning utökas till ISO50/25600/51200/102400.

 

Kompakt och lätt mellanformatskamera med arv från X-serien

FUJIFILM GFX 50R väger 775g och är endast 66,4mm djup med en elegant design i mätsökarstil och flera rejäla och intuitiva reglage för slutartid, exponeringskompensation och joystick för styrning av AF-punkt. Kamerans elektroniska sökare har en imponerande upplösning på 3.69 megapixel och hög förstoringsgrad (0.77x). Precis som GFX 50S har GFX 50R en robust och väderskyddad konstruktion i magnesium som skyddar mot väta, damm, smuts och låga temperaturer.

GFX 50 R är den första kameran i systemet som erbjuder en strömsnål Bluetooth-teknik som innebär att kameran kan vara ständigt uppkopplad till en mobiltelefon eller surfplatta. Själva bildöverföringen sker med Wi-Fi via appen FUJIFILM Camera Remote, som finns för både iOS och Android.