Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

FUJI X-E4 ACCESSORY KIT SILVER

FUJIXE4ACCKITS
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

FUJIFILM X-E4

Med klassik en design som för tankarna till Fujifilms populära X100-serie kombinerat en modern insida hör nya FUJIFILM X-E4 till de mest kompakta kamerorna i X-serien. Tillsammans med den senaste sensor- och autofokustekniken av vad X-serien har att erbjuda är X-E4 den perfekta följeslagaren i alla situationer.  

För alla typer av motiv

X-E4 har en bakbelyst bildsensor X-Trans CMOS 4 (26.1MP) med bl.a. fasdetekterande AF-pixlar över hela sensorytan och den tre gånger snabbare processorn X-Processor 4. Kamerans autofokus är extremt responsiv på endast 0.02 sekunder som dessutom klarar av att fokusera i näst intill helt mörka situationer ner till -7EV.

X-E4 spelar in video i 4K/30p eller höghastighetsfilmer i Full-HD upp till 240 bilder/s och med en extern inspelnings-enhet tillkopplad går det att spela in i 4:2:2 10bit. Filmsimuleringen ETERNA som snabbt har blivit populär bland videofotografer sedan introduktionen finns också tillgänglig. Filmsimuleringen är baserad på den analoga filmen ETERNA som länge varit populär inom filmfoto. Via den medföljande adaptern går det att koppla in hörlurar via kamerans USB-kontakt för medlyssning under inspelning. Zebra-mönster för kontroll av högdagrar och videoinspelning med färggraderingsprofilen F-log med möjlighet att aktivera visningsassistans finns också tillgängligt i nya FUJIFILM X-E4.

Hantering och reglage

Med en vikt på endast 364 gram samt en design inspirerad från Fujifilms populära X100-serie är X-E4 en kamera som är lätt att hantera med en hand. Topp och bottenplatta är konstruerad i magnesium som har polerats för att ge kameran ett klassiskt utseende som liknar de analoga film-kamerorna. 

För att bibehålla en slimmad design har skärmen integrerats sömlöst med möjlighet att vinkla skärmen 180° framåt och ca 90° nedåt. 

Tillverkare Fuji
Kategori Mirrorless kamera
Objektivfäste X (Fuji)
Kompatibla objektivfästen X (Fuji)
Effektivt antal pixlar 26.1 MP
Sensorstorlek APS-C
Autofokus Ja
Serietagning (optimal) 20
Bredd 12.1 CM
Djup 3.3 CM
Höjd 7.3 CM
Vikt 315 G
Inbyggd blixt Nej
Blixtsko Ja
LCD-storlek 3 "
Touchskärm Ja
Live view Ja
Batteri NP-W126S
Lagringsmedie SDHC,SDXC
Fjärrkontroll Yes - smartphone
Format JPEG,RAW
Videoformat MPEG-4, H.264
HDMI-utgång Ja, mikro
Mikrofoningång Ja
Hörlursuttag Nej
USB-ingång USB 3.2