Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

FUJI X-H1 BODY BLACK

FUJIXH1
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Nu kommer X-seriens nya toppmodell, FUJIJFILM X-H1, framtagen för att tillmötesgå kraven från professionella fotografer både inom stillbild och video. Med ett nyutvecklat robust och slitstarkt kamerahus, förbättrad ergonomi och hantering kombinerat med en fem-axlad bildstabilisering samt massvis av nyutvecklade stillbilds- och videofunktioner tar den plats som den mest högpresterande, mångsidiga och avancerade kameran i X-serien någonsin.


Först i X-serien med bildstabilisering

Nya FUJIFILM X-H1 är den första kameran i X-serien med en fem-axlad bildstabilisering (IBIS) som tack vare sin avancerade konstruktion med bl.a. dubbla processorer uppnår ca. 10 000 beräkningar per sekund. Tillsammans med något av X-seriens stora utbud av högkvalitativa objektiv kompenserar den nya bildstabiliseringen upp till 5,5 stegs längre slutartid. Tillverkningsprocessen sker med stor noggrannhet där bl.a. monteringen inkluderar inspektion och justering av varje enskild kamera för att säkerställa att bildsensorn har exakt rätt position. Med en nyutvecklad fjäderupphängning och slutarinställningen ”elektronisk första ridå” minimeras den mekaniska slutarens vibrationer för att maximera fördelarna med kamerans bildstabilisering.

 

Kraftigare konstruktion, mer högupplöst sökare och ny toppdisplay

Kamerahusets robusta och väderskyddade konstruktion har en 25% tjockare magnesiumlegering samt en slitstarkare ytbeläggning och objektivfattning jämfört med tidigare lanserade FUJIFILM X-T2. X-H1 har också fått ett större grepp och en nyutvecklad avtryckare. Kamerans slutare jobbar tystare och en rejäl AF-ON-knapp har tillkommit för fotografer som vill kontrollera autofokus med tummen. Den elektroniska sökaren har en imponerande upplösning på 3.69 megapixel, hög förstoringsgrad och uppdateringsfrekvens samt minimal blackout-tid vid seriebildstagning. LCD-skärmen på kamerans baksida (3 tum) har fått touch-funktion och kan precis som på FUJIFILM X-T2 vinklas i 3 riktningar; uppåt och nedåt när man fotograferar i liggande format och uppåt när kameran vänds till stående format. X-H1 har också utrustats med en rejäl toppdisplay som fungerar utmärkt i alla typer av ljusförhållanden och erbjuder möjlighet att anpassa informationen efter användarens behov, både för stillbilds- och videoläget.

Inuti kameran hittar vi samma 24.3 megapixel X-Trans CMOS III-sensor och kraftfulla processor (X Processor Pro) som först presenterades i FUJIFILM X-Pro2 och senare i FUJIFILM X-T2. Tack vare användandet av ett färgfilter med oregelbundet pixelarrangemang behövs inget skärpehämmande lågpassfilter för att motverka moiré i fina mönster. Därmed kan processorn utnyttja sensorns fulla potential till att skapa bilder med fantastisk detaljrikedom, samtidigt som de får FUJIFILM's omtyckta färgåtergivning. Sensorn ger lågt brus och möjlighet att använda mycket höga känsligheter.

 

Omfattande förbättringar för avancerade videoanvändare

X-H1 är den första kameran i X-Serien med den nya filmsimuleringen ETERNA. Filmsimuleringen är baserad på den analoga filmen ETERNA som länge varit populär inom filmfoto. ETERNA ger en cinematisk stil med stort tonomfång i skuggorna samt lägre kontrast och färgmättnad. Kombinerat med möjligheten till utökat dynamiskt omfång (DR400) och högre bitrate (upp till 200 Mbps) ger den fotografen ett snabbare arbetsflöde och stor kreativ frihet vid redigering tack vare ett omfång på ca. 12 steg.

X-H1 kan spela in 4K DCI (4096 × 2160 pixlar) eller UHD (3840x2160 pixlar) och höghastighetsvideo i Full-HD upp till 120 bilder/s för en jämn slowmotion. Kameran kan nu också använda färggraderingsprofilen F-log både till minneskort och extern recorder över HDMI. Följautofokus för video har förbättrats och givits fler inställningsmöjligheter (spårningskänslighet och AF-hastighet) och i manuellt fokusläge finns nu inställningen ”linjär” vilket förenklar fokusdragningar. X-H1 har också fått flera nya inställningar och funktioner för ljudinspelning, en bättre intern mikrofon med högre kvalitet samt funktion för tidkod.

 

Förbättrad autofokus och nytt läge för reducering av flimmer

Kamerans autofokusalgoritm har utvecklats jämfört med tidigare modeller i X-serien. Autofokus fungerar nu snabbare och med högre precision i situationer med svagt ljus och för motiv med låg kontrast. Det har blivit möjligt att använda bländare f/11 och fortfarande ta del av bildsensorns snabbare AF-punkter med fasdetektering. Stora förbättringar har också skett vid användningen av följande autofokus (AF-C) vid zoomning vilket ger stora fördelar vid fotografering av motiv med ett oförutsägbart rörelsemönster.

För snabb och exakt kontroll av fokus finns en joystick för val av aktiv AF-punkt eller AF-Zon.

Autofokusen mäts med stor precision av 91 stycken fokuspunkter, där de 49 centrala är fasdetekterande för maximal snabbhet och precision. Fokuspunkterna täcker större delen av sökarbilden och kan väljas automatiskt eller manuellt. Vid behov av högre noggrannhet går det att utöka antalet punkter upp till totalt 325 stycken, genom en inställning i menyn.

X-H1 har en ny funktion för reducering av flimmer för ljuskällor med ojämn ljusstyrka och färg. Funktionen ser till att kameran exponerar när den flimrande ljuskällan är som starkast för en jämnare exponering och vitbalans vid t.ex. inomhusfotografering med lysrörsbelysning.