Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

FUJI X-PRO 3 BODY BLACK

FUJIXPRO3
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Avancerad hybridsökare för alla typer av situationer

Precis som med tidigare modeller i X-Pro-serien går det att växla mellan den optiska sökaren, som ger en konstant bild av motivet utan tidsfördröjning, och den elektroniska sökaren, som ger bättre kontroll av exponering och färger medan du fotograferar. Kamerans nyutvecklade hybridsökare använder en OLED-panel med hög upplösning (3 690 000-punkter), ljusstyrka och kontrast för att kunna visa hög detaljrikedom både i mörka och ljusa delar av bilden. Sökaren täcker 97% av sRGB-färgrymd vilket ger en mer exakt färgåtergivning och med inställningsläget ”prioritera jämnhet”, då en svart ruta sätts in mellan varje bild, vilket ger en motsvarande uppdatering på ca. 200 bilder/s, uppnås en ännu jämnare sökarbild vid snabba motiv och panoreringar. Med funktionen "Elektronisk mätsökare" där ett litet fönster visas i den optiska sökarens nedre hörn, har det tidigare gått att kontrollera t.ex. exponering, färg och fokus. I X-Pro3 blir det även möjligt att visa senast tagna bild vid fotograferingstillfället.

 

Renodlad design och hantering

Nya FUJIFILM X-Pro3 har ett ovanligt slitstarkt och tåligt kamerahus tack vare ett yttre hölje i titan, dessutom kommer även två nya färgvariationer med ythärdningsteknologin Duratect som på ett imponerande sätt skyddar kameran från repor och ger en unik finish. I likhet med sin föregångare är X-Pro3 väderskyddad mot väta, damm, smuts och låga temperaturer.

Kamerans vinklingsbara pekskärm har en hög upplösning (1 620 000-punkter) och kan vinklas i två steg upp till ca. 180 grader för att göra det enklare att fotografera från låga vinklar. Den bakre 1,28-tums skyddas av ett härdat glas och visar kamerans inställningar även när kameran är avstängd. Skärmen kan ställas in i klassisk- eller standard-läge, där det klassiska läget påminner om en hållare för filmförpackningen, förekommande bland en del analoga kameror.

 

Förbättrad autofokus och ny filmsimulering

X-Pro3 har precis som tidigare lanserade X-T3 och X-T30 den helt nyutvecklade bakbelysta bildsensorn X-Trans CMOS 4 med bl.a. fasdetekterande AF-pixlar över hela sensorytan och den tre gånger snabbare processorn X-Processor 4. Tack vare denna kombination och en förbättrad firmware fungerar nu kamerans fasdetekterande autofokus under extremt mörka förhållanden ner till -6EV. Ny funktion för att begränsa AF-intervallet har tillkommit där det går att välja mellan två förinställda avstånd eller använda fokusringen för att anpassa till valfritt fokusområde. Kamerans mulitexponering-läge fungerar nu i upp till nio bilder som kan kombineras på flera olika sätt med inställningarna: lägg till, medelvärde, ljus eller mörk.

Fujifilms omtyckta filmsimuleringar så som t.ex. PROVIA, Velvia, ASTIA, Classic Chrome och ACROS återfinns självklart också i nya FUJIFILM X-Pro3. Filmsimuleringarna bygger på Fujifilms 85-åriga arv och erfarenhet från utveckling av fotografisk film. X-Pro3 blir den första kameran i X-serien med den nyutvecklade filmsimuleringen CLASSIC Neg som simulerar ett traditionellt färgnegativ där färgerna justeras med stor precision för varje ljusnivå. Detta skapar bilder med kontrastrika färgövergångar för ett unikt utryck och djup i bilderna. En annan ny funktion är inställning för klarhet som kompletterar de befintliga bildinställningarna skugga, högdagrar och skärpa, för att lätta upp eller framhäva delar av bilden utan att förändra färger och helheten. Dessutom har inställningen som kontrollerar bildens kornighet fått större precision och med bildeffekten Color Chrome Blue skapas extra djup och naturlig mättnad i bildens blå toner. Kompabiliteten med programvaror från tredje part har också förbättrats då betygsättning av bilder i kameran nu följer med till mjukvaran.

Tillverkare Fuji
Kategori Mirrorless kamera
Objektivfäste X (Fuji)
Kompatibla objektivfästen X (Fuji)
Antal pixlar 26 MP
Effektivt antal pixlar 26 MP
Sensorstorlek APS-C
Bildstabilisering
Autofokus Ja
Fokuspunkter 425
Vitbalans Auto / Custom1~3 / Color temperature selection (2500K~10000K) / Preset: Fine, Shade, Fluorescent light (Daylight), Fluorescent light (Warm White), Fluorescent light (Cool White), Incandescent light, Underwater
ISO-känslighet 160-12 800 L: 80 - H: 51 200
Slutartid 1/8 000 - 30 Sek.
Serietagning (optimal) 11
Bredd 14.1 CM
Djup 4.6 CM
Höjd 8.3 CM
Vikt 497 G
Inbyggd blixt Nej
Blixtsko Ja
LCD-storlek 3 "
Touchskärm Ja
Live view Ja
Batteri NP-W126S
Lagringsmedie 2xSD,2xSDHC,2xSDXC
Fjärrkontroll Ja
GPS Nej
Format JPEG,RAW
Videoupplösning 4K 30p, FHD 120p
Videoformat MPEG-4, H.264
HDMI-utgång Nej
Mikrofoningång Ja
Hörlursuttag Nej
USB-ingång USB 3.2