Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

FUJI X-T100 BODY BLACK

FUJIXT100
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

FUJIFILM X-T100 - Visa mig din värld!

 

Utbudet av kompakta systemkameror i X-serien fortsätter att växa i och med lanseringen av nya FUJIFILM X-T100. Kameran riktar sig till fotointresserade som önskar en liten och smidig systemkamera med massor av möjligheter och en enastående bildkvalitet tack vare en stor bildsensor på 24.2 megapixel och Fujifilms mycket omtyckta färgåtergivning. Kamerans högupplösta elektroniska sökare i kombination med en överskådlig och smidig hantering såväl som en vinklingsbar pekskärm och snabb autofokus gör det enklare än någonsin att fånga ögonblicken.

 

FUJIFILM X-T100 har en kraftfull 24,2 megapixel bildsensor i APS-C storlek, som är 14 gånger större än bildsensorn för konventionella smartphones. Större bildsensorer har fördelar bl.a. när det kommer till detaljrikedom, dynamiskt omfång, snygg bakgrundsoskärpa och fotografering under sämre ljusförhållanden. Fujifilms erkänt höga bildkvalitet bygger på 80 års erfarenhet från utveckling av fotografisk film. Denna kunskap återges bl.a. i kamerans förmåga att återge varma hudtoner, klarblå himmel eller gröna nyanser i naturen. X-T100 har ett nyutvecklat scenigenkänningsläge (SR+) där kameran automatiskt anpassar sina inställningar utefter motiv och situation. Dessutom erbjuder X-T100 elva variationer av Fujifilms unika filmsimuleringslägen och 17 variationer av avancerade filter, så att fotografen kan sätta sin personliga prägel och använda olika konstnärliga uttryck i sina bilder. Kameran har också flera användbara smarta funktioner så som HDR, 4K-multifokusläge, panorama, timelapse-video och höghastighetsvideo.

 

X-T100 har ett snabbt och tillförlitligt autofokussystem för att kunna fånga snabba motiv i rörelse och även fungera bra i situationer med mindre ljus. Kameran kombinerar fasdetektering och kontrastautofokus (Hybrid AF) tillsammans med nyutvecklad autofokusalgoritm som ursprungligen utvecklats för X-seriens mest avancerade kameror.

 

FUJIFILM X-T100 har en elegant design med en överdel i aluminuim och en vikt på endast 448 gram. Kameras högupplösta sökare kombineras med en vinklingsbar pekskärm – perfekt för att filma och fotografera sig själv och med en batteritid upp till hela 430 bilder per laddning blir X-T100 en pålitlig följeslagare som aldrig missar ett fototillfälle. Vill du dela med dig av dina bilder erbjuder FUJIFILM X-T100 strömsnål Bluetooth-teknik som innebär att kameran ständigt kan vara uppkopplad mot en mobiltelefon eller surfplatta. Själva bildöverföringen sker snabbt, enkelt och automatiskt (även från fotograferingsläget) med Wi-Fi via appen FUJIFILM Camera Remote, som finns för både iOS och Android.