Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

FUJI X-T30 BODY CHARCOAL SILVER

FUJXT30CHAR
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Nu kommer FUJIFILM X-T30, efterföljaren till omtyckta X-T20 och en kamera för fotoentusiaster som vill ha maximal prestanda i ett litet och smidigt kamerahus med klassisk design och lättanvända reglage. X-T30 blir den andra kameran i fjärde generationens X-serie och har precis som tidigare lanserade X-T3 den nyutvecklade bakbelysta bildsensorn X-Trans CMOS 4 med bl.a. fasdetekterande AF-pixlar över hela sensorytan och den tre gånger snabbare processorn X-Processor 4. Jämfört med tidigare generationer ger kombinationen av dessa nya X-T30 ännu högre bildkvalitet, snabbare och mer exakt autofokus, förbättrad spårning och seriebildstagning samt videoinspelning i 4K 30P och Full-HD höghastighetsvideo upp till 120p med mycket hög bildkvalitet.

FUJIFILM X-T30 har en låg vikt på endast 383g och har jämfört med sin föregångare X-T20 utrustats med en joystick för styrning av AF-punkt, en tunnare LCD-skärm med bättre respons för pekfunktioner samt ett förbättrat grepp.

Kamerans nyutvecklade bildsensor X-Trans CMOS 4 har en högre upplösning (26,1 megapixel) jämfört med sin föregångare och en bakbelyst struktur för ännu bättre bildkvalitet och förbättrad prestanda under sämre ljusförhållanden. Den nya bildsensorn använder precis som tidigare generationer ett unikt färgfilter för att kontrollera moire och felaktiga färger, utan optiskt lågpassfilter.

X-Trans CMOS 4 har fyra gånger fler fasdetekterande pixlar (2,16M) jämfört med tidigare generation och täcker nu hela bildsensorn. Tillsammans med en förbättrad algoritm och högre bearbetningshastighet gör den kamerans autofokus snabbare och effektiv vid spårning av rörliga motiv och vid fotografering under sämre ljusförhållanden (ner till -3 EV).  Med den nya funktionen ”face select/ansiktsval” går det nu också enkelt att låsa fokus på ett specifikt ansikte när fler personer detekterats i bilden

Med kamerans nya X-Processor 4 blir det också möjligt att justera Fujifilms monokroma filmsimuleringslägen i varmare eller kallare ton, dessutom har funktionen ”Color Chrome” lagts till för att kunna återge intensiva och mättade färger med ett djupare och mer nyanserat uttryck.

Nya FUJIFILM X-T30 har en mycket imponerade 4K/30P videoprestanda tack vare översamplingseffekten från att spela in i högre upplösning (6K - 6240x3510). Kameran kan spela in DCI eller UHD 4K/30P med 4:2:0 8bit internt till SD-kortet och med 4:2:2 10bit till en extern inspelnings-enhet över HDMI. Filmsimuleringen ETERNA som snabbt har blivit populär bland videofotografer finns givetvis också tillgänglig i X-T30. Filmsimuleringen är baserad på den analoga filmen ETERNA som länge varit populär inom filmfoto. ETERNA ger en cinematisk stil med stort tonomfång i skuggorna samt lägre kontrast och färgmättnad. Ljudinspelning under videoinspelning (24bit 48KHz) har också förbättrats och det är nu möjligt att koppla in hörlurar via kamerans USB-kontakt (adapter krävs) för medhörning under inspelning. Zebra-mönster för kontroll av högdagrar och videoinspelning med färggraderingsprofilen F-log finns också tillgängligt i nya FUJIFILM X-T30.