Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

LEICA M CAMERA BODY BLACK 240

LEI10770
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas
Leica M har en helt nydesignad, högupplöslig 24 megapixel CMOS sensor i fullt 35 mm format. Kombinationen av kamerans bildprocessor och denna Leica Max 24 MP sensor garanterar en ypperlig bildkvalitet. Sensorns intelligenta design och platta pixelstruktur gör det möjligt för varje enskild pixel att samla in en mycket stor ljusmängd. Detta resulterar i bilder som karaktäriseras av överlägsen skärpa och maximal upplösning.

 

Leica M är den första M.kamera som har Live View och Live View-fokusering. Det betyder att bilder nu för första gången kan komponeras med hjälp av den bild som objektivet faktiskt producerar - med full kontroll av skärpedjup, belysning, exakt komposition och fokusering. Den stora, högupplösta, 3" displayen medger exakt bedömning av motivet, sett genom objektivet, vilket öppnar helt nya möjligheter för t.ex. makro- och telefotografering med displayen som en stor sökare, vilket tidigare låg utanför mätsökarfotografens möjligheter.
Live View kan användas med både M och R objektiv vilket därför också ger ägaren till R objektiv möjlighet att använda den elektroniska sökaren. Kombinationen av Leica M, R-adaptern och ett R objektiv samt den elektroniska sökaren gör att man fotograferar som med en spegel-reflexkamera.