Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

NIKON Z FC MIRRORLESS BODY

NIKDZFCBODY
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Fånga ikoniska ögonblick

Fånga dina ikoniska ögonblick med en kamera i verkligt klassisk design. Med inspiration från det tidiga 80-talets hyllade systemkamera Nikon FM2 har den spegellösa kameran Z fc en autentisk design som har återskapats in i minsta detalj: från kontrollrattarna till den runda sökaren och den klassiska ingraverade Nikon-loggan på pentraprismat.

 

Känns som en klassisk Nikon-systemkamera

Kontrollrattarna har samma layout som Nikon FM2 och varje ratt är tillverkad av rejält aluminium. Mekanismerna fungerar med otrolig precision – du känner klicket. Om du har använt en Nikon-systemkamera tidigare kommer ditt muskelminne väckas till liv direkt. Om du inte har det kommer du att älska den fysiska känslan i rattarna.

 

Övre display

Vill du ta porträtt med grunt skärpedjup eller breda stadsbilder som är skarpa över hela bilden? Med den lilla displayen kan du bekräfta bländaren med ett snabbt ögonkast eftersom du kan se vilket f-/bländartal som du fotograferar med.

 

Rund elektronisk sökare

Den högupplösta sökaren på Z fc är elektronisk, men designen är cirkulär – precis som den optiska sökaren på Nikon FM2. Du ser allting tydligt och sökaren aktiveras när du för kameran till ögat.

 

Kvalitet som känns

Z fc är smidd i en magnesiumlegering, samma material som används i Nikons professionella kameror. Med en optimal balans mellan hållbarhet och lätthet är detta en kamera som är utformad för att följa med, oavsett vart din inspiration tar dig.

 

Prestanda att älska

Den spegellösa kameran Z fc har designats runt den revolutionerande Nikon Z-fattningen och kan fånga dina ikoniska ögonblick i bästa kvalitet. Tack vare Z-fattningen kan kamerans stora sensor i DX-format med 20,9 megapixlar fånga mer ljus. Och mer ljus ger dig mer av allt som är bra – skärpa, kontrast, fokuseringshastighet och prestanda i svagt ljus.

 

Ikoniska ögonblick med fokus på detaljer

Z fc är inte bara ikonisk på ytan. Tack vare den högupplösta sensorn och det breda automatiska ljuskänslighetsintervallet på 100–51 200 ISO ger den här kameran enastående skärpa, detaljer och klarhet – dag som natt. Tack vare det jämna och snabba autofokussystemet kan du fotografera med upp till 11 bilder per sekund. Du hinner ta bilden, oavsett hur snabba rörelserna är.

 

Filter och effekter

Kameran har 20 inbyggda kreativa Picture Controls för bilder och filmer, som är synliga i realtid när du fotograferar. Du kan helt enkelt anpassa intensiteten så att den matchar din vision.

 

Mästerliga filmer

Du kan spela in 4K-/UHD-filmer med 30p eller förvandla vanliga händelser till episka ögonblick genom att filma slow motion-filmsekvenser i Full HD. Du kan även ta stillbilder medan du filmar och skapa dramatiska timelapse-sekvenser med 4K-upplösning direkt i kameran.

 

Spännande vinklar

Den högupplösta vinklingsbara pekskärmen gör det enkelt att fotografera i precis den vinkel du vill ha. Vrid monitorn framåt så går kameran automatiskt in i självporträttläge. Det passar perfekt oavsett om du filmar eller tar selfies.

Tillverkare Nikon
Kategori Mirrorless kamera
Objektivfäste Z (Nikon)
Kompatibla objektivfästen Z (Nikon)
Antal pixlar 21.51 MP
Effektivt antal pixlar 20.9 MP
Sensorstorlek APS-C
Bildstabilisering
Autofokus Ja
Vitbalans Custom white balance and 8 presets
ISO-känslighet 100 - 51 200, H: 204 800
Slutartid 1/4 000 - 4 Sek.
Serietagning (optimal) 11
Bredd 13.45 CM
Djup 4.35 CM
Höjd 9.35 CM
Vikt 445 G
Inbyggd blixt Nej
Blixtsko Ja
LCD-storlek 3 "
Touchskärm Ja
Live view Ja
Batteri EN-EL25
Lagringsmedie SD,SDHC,SDXC
Format JPEG,RAW
Videoupplösning 4K 30p, FHD 120p
Videoformat MOV og MP4
HDMI-utgång Ja
Mikrofoningång Ja
Hörlursuttag Nej
USB-ingång Ja