Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

OLYMPUS E-M1 M 12-50 MM F/3,5-6,3 EZ BLACK

OLYEM11250
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

E-M1: Hela kitet. Perfekt förpackat i en perfekt storlek.

Nya E-M1 ger dig mer frihet att ta de bilder du vill, med all den bildkvalitet du förväntar dig. Nya E-M1 är den mest avancerade kompakta systemkameran som någonsin tillverkats. Den baseras på Micro Four Thirds-standarden och kommer fullpackad med avancerad teknik som en förbättrad Live MOS-sensorn och TruePic VII-bildprocessor, världspremiären för DUAL FAST AF och utökade WiFi-kontroller från din smartphone – allt detta ger en enastående bildkvalitet och prestanda, vilket lyfter OM-D-serien till en helt ny nivå. Denna överlägsenhet matchas av ett kamerahus med perfekta mått som gör den lätt att bära med sig. Allt sammantaget gör att den överträffar D-SLR-kameror både vad gäller storlek och bildkvalitet.

Den kompakta systemkameran med världens mest avancerade utbud av objektiv.

Med 65 objektiv tillgängliga för nya E-M1 har du tillgång till alla objektiv du behöver. Den enastående mångsidigheten är tack vare denna nästa generations OM-D som inkluderar alla Micro Four Thirds-objektiv och nu alla Four Thirds-objektiv utöver det*. Det är inte bara det stora antalet objektiv som är imponerande. E-M1 tar också ut det bästa ur varje objektiv genom att använda DUAL FAST AF med Phase Detection AF som komplement till Contrast AF för en extremt snabb och otrolig förmåga att fånga bilden. * MMF-3-adapter krävs för användning av Four Third-objektiv.

 

Nya E-M1 är sprängfylld med avancerad teknik du kan lita på.

Vi har optimerat den förstklassiga OM-D-tekniken för att se till att nya E-M1 är exceptionellt tillförlitlig - för prestanda och bildkvalitet du alltid kan lita på. Bildkvaliteten har skruvats upp ett snäpp - för att få de livfulla resultat du förväntar dig. WiFi-funktionerna har utökats för mer kreativ kontroll än någonsin från din smartphone. Vi har finslipat precisionen hos ett av de snabbaste autofokussystemen på marknaden och gjort världens mest avancerade 5-axliga bildstabilisering ännu mer intelligent – detta säkerställer att alla foton och filmer du tar blir så skarpa som möjligt. Den elektroniska sökaren ger nu en större vy och mer kreativa möjligheter - för högre noggrannhet vid