Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

OLYMPUS E-M10 MARK II BODY BLACK

OLYEM10IIBLACK
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Liten & lättviktig med klassisk design

E-M10 Mark II - liten och lätt och ergonomiskt kompromisslös, en kamera som passar din kräsna stil och är den perfekta följeslagaren för att ta med vart du än går. E-M10 Mark II väger in på endast 360g* trots en imponerande kvalitet på metallhuset - så den kommer aldrig att tynga ner dig på resande fot eller orsaka trötta ryggar. Vackert byggd, klassisk design och uppdaterad med den senaste tekniken för de bästa bilderna.

 

5-Axlig bildstabilisator

Perfekta bilder i svagt ljus eller på resande fot: aldrig mer oskarpa bilder vid handhållen fotografering då den klarar alla situationer tack vare E-M10 Mark IIs kraftfulla
5-Axliga bildstabilisering (IS). Du kan njuta av att ta fantastiska bilder av hög kvalitet. OLYMPUS kraftfulla
5-Axliga IS teknik är inbyggd i kameran för ett mer effektivt system.

 

Inbyggd Wi-Fi

E-M10 Mark II gör det superenkelt att dela med sig av sina bilder. Ladda upp dina bilder på ett ögonblick till din smartphone genom att använda OLYMPUS Image Share (OI.Share) och dela enkelt med dig till vänner och familj. Med inbyggd Wi-Fi, kan du styra en hel rad inställningar utan att behöva röra kameran - som när du fotograferar från ett stativ där fjärrutlösare är ett måste, när kameran inte är inom räckhåll eller du befinner dig i en extrem miljö.