Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

OLYMPUS E-M5 MARK II M 14-42 EZ SILVER

OLYEM5II1442EZSI
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

E-M5 Mark II: Skarp genialitet.

Klara, färdiga, klart - med världens mest kraftfulla bildstabilisering *. Perfekt för att ta skarpa bilder och filmer i svagt ljus utan stativ. Från vertikala och horisontella vinkelrotationer till vertikala och horisontella förskjutningar och rullande rörelser, inbyggd 5-Axis VCM IS kompenserar för alla möjlig oskärpa. Det ger även en tydlig bild i sökaren för stabil inramning.

*Enligt CIPA Standard. I februari 2015.

 

E-M5 Mark II: Styrka i din hand

Med E-M5 Mark II, har du ett fullständigt säkert bärbart system. Den väger in på bara 417g, och har också en konstruktion utan like. Den är stänk/damm/fryssäker, så Moder Natur inte kommer i vägen för att fånga en kreativ bild eller film.

 

E-M5 Mark II: Enkelt att filma

Befria dig från den besvärliga kamerastabilisator som normalt behövs för bio-liknande filmskapande. E-M5 Mark II har världens mest kraftfulla 5-Axis IS *, vilket är allt du behöver för handhållen filmning. Med den kan du filma stadigt även när du rör dig. Den höga bithastigheten på upp till 77Mbps och flera bildfrekvens-alternativ gör att du enkelt kan spela in fantastiska scener i Full HD.