Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

PANASONIC DMC-GH4 KIT MED 14-140/3.5-5.6 OIS //

PANGH414140
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Suverän bildkvalitet och naturlig känsla

Bildprocessorn Venus Engine har utvecklats med en fyrkärnig CPU för att kunna hantera en ännu snabbare signalbehandling. Och i kombination med den nya Live MOS-sensorn har man kunnat förbättra känsligheten avsevärt upp till ISO25600, samtidigt som bilderna får finare nyanser och rikare färgåtergivning. Bilder som tecknar verkligheten på ett naturligt sätt - det är LUMIX målsättning.

 

En ny Live MOS-sensor på 16,05 mp

Den nya Live MOS-sensorn på 16,05 megapixlar presterar på högsta nivå tack vare hög känslighet och mycket snabb reaktion. En signalbehandling som är 50% snabbare bland annat minimerar s k rolling shutter-effekter när du använder den elektroniska slutaren eller när du filmar. Genom att utnyttja sensorn fullt ut har man utökat känslighetsomfånget med upp till 1/3 steg vid låga ISO-tal. Och den suveräna brusreduceringen gör det möjligt med exponeringar på upp till 60 minuter. Först i världen *1 med 4K-videoinspelning En av de främsta finesserna med nya GH4 är förstås inspelningen av film i 4K-upplösning (Cinema 4K: 4096x2160/24 bps och QFHD 4K: 3840x2160/upp till 30 bps) utan tidsbegränsning *2 i MOV/MP4-format *3.

*1 Gäller DSLM-kameror 7 februari 2014
*2 Inspelning av video upp till 29 minuter och 59 sekunder beroende på inspelningsformat och i vilken region kameran marknadsförs.
*3 Använd SDXC/SDHC minneskort som är kompatibla med UHS Speed Class 3 (U3) vid inspelning av bitrates på över 100 Mbp.

 

Contrast AF med DFD-teknik

Contrast AF-systemet är avancerat och DFD-tekniken (Depth from Defocus) bidrar till en ännu kortare fokuseringstid. Den räknar ut avståndet till motivet genom att jämföra 2 bilder med olika skärpedjup, samt med information om vilken typ av objektiv som används vid tillfälllet. Resultatet är en ultrasnabb autofokusering på 0,07 sekunder*. Fördelarna med denna förbättring blir tydligare ju längre bort i bild som fokuseringen sker. *Vid AFS med H-FS14140 eller H-HS12035.

 

Kamerahus i magnesiumlegering & robust design

DMC-GH4 är med sin helgjutna ram i magnesiumlegering konstruerad för att klara även mycket tuffa fysiska förhållanden. Den är stänk- och dammtålig, tack vare täta bussningar kring springor, reglage och knappar.