Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

PANASONIC GX8 MED 14-140MM SILVER

PAN104643
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Den nya kameran Lumix GX8 sätter nya standarder för bildkvalitet med vår första Dual IS-bildstabilisator, en 20.3-megapixel-sensor, stor lutningsbar LVF och 4K. Kameran ger garanterat skarpa bilder, oavsett var du befinner dig.

Nya Lumix GX8 bygger vidare på framgångarna med dess föregångare, Lumix GX7, men har utökats med den senaste 4K-tekniken och Panasonics första Dual IS-bildstabilisator. Allt i en kompakt och elegant design så att du kan ta med dig kameran överallt.

Bildkvalitet i toppklass

Med Lumix GX8 kan du vara säker på att ta bra bilder, oavsett var du befinner dig. Kameran har en inbyggd Digital Live MOS-sensor på 20.3 megaixel som tillsammans med den nya Venus Engine-processorn ger överlägsen bildkvalitet. Du kan vara säker på att få bilder med minimal oskärpa där MOS-sensorn förbättrar ljusmätningen och säkerställer en autentisk färgåtergivning så att även bilder tagna i svagt ljus framstår skarpa.

Förmågan att konsekvent fånga skarpa och klara bilder är en central del av Lumix GX8, något som förstärks av världens första Dual IS-system. Kombinationen av en Lens Optical Image-stabilisator och en Body Image-stabilisator gör att även rejäla skakningar på handen korrigeras och du kan vara säker på bilder fria från vibrationer – från vidvinkel hela vägen till närbilder.

Fånga bilder i 4K med full kontroll

En av de mest betydande uppgraderingarna är den nya 4K-videofunktionen. Lumix GX8 kan spela in högupplöst QFHD-video i 3840 x 2160 vid 25p (50Hz) eller 24p i MP4, dessutom Full HD 1920 x 1080 vid 60p (50 Hz) video i AVCHD Progressive eller MP4 (MPEG-4/H.264) format med praktisk heltids AF-funktion.

4K-funktionen i nya Lumix GX8 möjliggör inte bara fantastisk videokvalitet. Den har också gett oss möjligheten att fullkomligt se över den fotografiska processen. Detta innebär att du nu kan ta ut en stillbild från din 4K-video på 8-megapixel, så att de där magiska ögonblicken som normalt sätt endast finns i en rörelse nu kan frysas och njutas av för evigt.

Lumix GX8 innefattar tre 4K-bildfunktioner: 4K Burst Shooting, 4K Burst (Start/Stop) och 4K Pre-burst, som debuterade i den nyligen lanserade LUMIX DMC-G7.

Funktionerna gör det möjligt att fånga och spara den perfekta bilden genom att beskära den exakta ramen du vill få ut av din 4K-videoinspelning.

Flexibelt fotande och inspelning

Lumix GX8 kommer med en ny 2360k-dot display Live View Finder (LVF), som kan lutas 0-90 grader. OLED-skärmar på både LVF och den inbyggda bildskärmen erbjuder blixtsnabb respons när du vill ta bilder eller video på motiv i rörelse, samtidigt som 10.000: 1 High Contrast erbjuder en perfekt färgåtergivning. Kameran är dessutom skyddad mot vattenstänk och damm vilket gör att den kan tas med överallt.

Fler spännande funktioner

 • Ny Max.1/16000 sec High Shutter Speed (elektronisk slutare)
 • Förbättrad Multiple Panorama Mode
 • 5 mm Microphone Socket
 • 21 mm Eyepoint LVF för ökad användarvänlighet för glasögonbärare
 • Focus Peaking/Eye Sensor AF/Touch Pad AF/Starlight AF
 • P/A/S/M-läge för videoinspelning
 • Ljudlöst läge
 • Creative Control
 • Redigering direkt i kameran: RAW Data Development och Clear Retouch
 • Time Lapse Shot/Stop Motion Animation
 • Integrerat Wi-Fi
 • Fjärrkontroll via smartphone