Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

PANASONIC LUMIX S1H BODY

PAN112369
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

V-Log/V-Gamut med ett dynamiskt omfång på 14+ steg, 6K fullformat och 10-bit Cinema 4K/4K 60p/50p videoinspelning utan tidsbegränsning. LUMIX S1H är en ny fullformatskamera som levererar video med högsta filmkvalitet.

 

Nyutvecklad fullformatssensor med Dual Native ISO-teknik

LUMIX S1H är utrustad med en nyutvecklad fullformats CMOS-sensor med 24,2 Mpixlars upplösning samt Dual Native ISO-teknik. Bildsensorn kan utnyttja en ISO-inställning med dubbla baser, vilket resulterar i lägre brus och enastående bildkvalitet från låga till höga ISO-tal. Funktionen samverkar med bildprocessorn Venus Engine och kan leverera upp till ISO 51200 / Extended ISO 204800 för minimalt brus vid hög känslighet och vackert uttryck i mörka bildpartier. Dessutom minimerar ett effektivt lågpassfilter alla moiréeffekter. LUMIX S1H är förberedd för krävande situationer under svåra ljusförhållanden.

Brett register av inspelningsformat och stöd för alla typer av foto

Tack vare ett brett register av inspelningslägen klarar LUMIX S1H alla typer av utmaningar – från filminspelning till TV-sändningar. Förutom C4K/4K 60p/50p 4:2:0 10-bit och C4K/4K 30p/25p/24p 4:2:2 10-bit, klarar kameran även 6K/24p 4:2:0 10-bit vid 3:2 och 5.9K 30p/25p/24p 4:2:0 10-bit vid 16:9. Ett anamorfiskt 4K-läge finns också med i listan. Ultrahög bildkvalitet, flexibilitet och uttrycksfullhet – LUMIX S1H är redo för krävande fotografering.

Integrerad 4:2:2 10-bit-inspelning / HDMI-utgång

Integrerad videoinspelning i C4K/4K 30p/25p/24p 4:2:2 10-bit video med otroligt brett färgomfång. När du väljer 10-bit matar kameran ut 4:2:2/10-bit på HDMI-utgången, vilket gör att du kan spara ner på en extern hårddisk med hög bildkvalitet, 4:2:2 10-bitformatet innehåller 128 gånger så mycket information som 4:2:0 8-bit och klarar att återge över 1 miljard färger. Den enorma mängden färginformation har stor betydelse vid editeringen och gör det möjligt att justera färgdynamiken på ett genomgripande sätt och till och med omvandla sekvenser från dagsljus till natt. 4K-video får en ny spännande laddning när man utnyttjar uttryckskraften i fullformatet.

Första fläkten någonsin i en DSLM-kamera med fullformatssensor och stöd för videoinspelning utan tidsbegränsning

Fläkten är en del av ett nyutvecklat system för värmeavledning. Det nya systemet kompletteras av en damm- och stänktålig konstruktion, vibrationsdämpning för att isolera bildstabiliseringssystemet och ultratyst funktionalitet. Fläkten kan ställas in i fyra olika lägen. AUTO1 startar fläkten strax efter att inspelningen påbörjats för att dämpa värmen och underlätta vid längre tagningar. AUTO2 prioriterar en tyst drift och håller fläkten avstängd så mycket som möjligt.

Unika videouttryck (VFR, HFR)

LUMIX S1H har konstruerats för att rymma enastående, mångfacetterad videoprestanda - från basfunktioner till avancerad teknologi. VFR-funktionen går att ställa in hastigheten på både uppåt och nedåt. HFR-inspelning inklusive ljud och autofokus gör att du kan skapa slowmotion-video i postediteringen.

LCD-monitor som går att både vinkla och vrida. Tåligt kamerahus som klarar olika typer av väderförhållanden

Den nyutvecklade LCD-skärmen går att vinkla och vrida och kombinerar bekvämligheten med både en tilt-skärm och en frivinkel-skärm. Skärmen är fullt rörlig även med HDMI- eller USB-sladd ansluten till kameran. Dessutom presenterar den stora skärmen optimerad information om både bilder och filmer, med enkel tillgång till tidskoder, ljudnivåmätare med mera.
Ramen i gjuten magnesiumlegering tål stora påfrestningar. Skarvar, rattar och knappar är förseglade. Kameran är både damm- och stänkskyddad och konstruerad för att klara temperaturer på ner till -10 °C.

Tillverkare Panasonic
Kategori Mirrorless kamera
Objektivfäste L (Leica)
Kompatibla objektivfästen L (Leica/Panasonic/Sigma)
Antal pixlar 25 MP
Effektivt antal pixlar 24 MP
Sensorstorlek Fullframe
Bildstabilisering Ja - 5 axlig
Autofokus Ja
Serietagning (optimal) 9
Bredd 15.1 CM
Djup 11 CM
Höjd 11.4 CM
Vikt 1052 G
Inbyggd blixt Nej
Blixtsko Ja
LCD-storlek 3.2 "
Touchskärm Ja
Live view Ja
Batteri DMW-BLJ31
Lagringsmedie 2xSD,2xSDHC,2xSDXC
Fjärrkontroll Ja
GPS Nej
Format JPEG,RAW
Videoformat MPEG-4, H.264, H.265
HDMI-utgång Ja
Mikrofoningång Ja
Hörlursuttag Ja
USB-ingång USB-C (3.1)