Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SONY ALPHA 6400 CAMERA

SONALPHA6400
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Ett innovativt bildbearbetningssystem

Kamerans Exmor CMOS-sensor i APS-C-storlek med 24,2 megapixel ger ett brett ljuskänslighetsintervall och mycket låga brusnivåer. I kombination med den nya generationens BIONZ X-bildprocessor ger den vackra bilder med hög upplösning med fantastisk bildskärpa och strukturåtergivning.

Oslagbar bildkvalitet, lågt brus och ett bredare ISO-intervall

Den maximala standard-ISO-känsligheten har ökats till ISO 32000 (utökat till ISO 102400 för stillbilder), och förbättrade bildbehandlingsalgoritmer, detaljåtergivningsteknik och brusreducering för olika områden ger mer realistiska strukturer, bättre detaljåtergivning i skuggor och mer naturtrogna färger, inklusive mänskliga hudtoner och naturliga färger på växter.    

14-bitars RAW-data med stort nyansomfång

När du fotograferar i RAW-format överförs de 14-bitars digitala signalerna som konverteras från analoga i bildsensorn till den avancerade LSI:n och BIONZ X, där de genomgår 16-bitars bearbetning innan de konverteras tillbaka till 14-bitars RAW-bilddata. Det gör att bilderna får jämnare och mer naturliga nyansskiftningar. [1] Bildsensor [2] Den senaste avancerade höghastighets-LSI:n [3] 16-bitars bildbearbetning

4K-filminspelning i XAVC S-format med hög bithastighet

4K-filminspelning i Super 35 mm-format med full pixelavläsning och ingen pixelbinning möjliggör översampling med ca 2,4 gånger så mycket information än som krävs för 4K (QFHD: 3840 x 2160), en utökning till motsvarande 6K, vilket ger dessa bilder ett mer realistiskt djup. XAVC S-format med hög bithastighet (max 100 Mbit/s), en konsumentvänlig version av ett format för professionell användning, samt stöd för HLG som ger filmerna ett bättre utseende.

Slowmotion och quickmotion, och inspelningar i hög hastighet på 120 bilder/s

Du kan spela in filmer i slowmotion (upp till 5 gånger) och quickmotion (upp till 60 gånger) i högkvalitativ Full HD och visa dem utan att behöva efterbehandla dem på dator. Dessutom kan du använda inspelningar med hög bithastighet på upp till 100 Mbit/s i Full HD och skapa slowmotionfilmer med hög bildkvalitet vid efterproduktionen. 

S-Gamut-/S-Log-filminspelning

Med S-Log-filminspelning får du flexibiliteten att spela in mer uttrycksfulla filmer genom att utföra färggradering vid efterproduktionen. Gammakurvorna S-Log3 och S-Log2 har ett brett dynamiskt omfång (upp till 1 300 %) som kan hjälpa till att minimera alltför ljusa och mörka områden. Gammainställningen S-Log3 ger även en imponerande bredd på hela 14 stopp. 

Oslagbara AF-prestanda är nyckeln till snygga bilder

Med snabb och exakt autofokus kan du fånga flyktiga ögonblick med imponerande detaljrikedom, tack vare en kombination av innovativa tekniker. Totalt 425 AF-punkter med fasdetektion samverkar med AF med kontrastavkänning och ger en imponerande hastighet på 0,02 sekunder, medan AF-spårningsteknik med hög densitet följer även motiv som rör sig ojämnt.

Mer exakt autofokus i svagt ljus

Mycket exakt autofokus är nu möjligt även i mörka miljöer tack vare förbättringar av AF-algoritmen. Med den här modellen har den nedre gränsen för AF-spårningens ljusstyrkeomfång minskats till EV-2 i AF-S-läget

Förbättrad ögonautofokus i realtid med stöd för porträttfotografering

Ögonautofokus i realtid upptäcker och autofokuserar på motivens ögon när du trycker ned slutarknappen halvvägs. Du kan ange antingen vänster öga, höger öga eller automatiskt och när AF-C är inställt behålls en stabil skärpa även om en del av ansiktet är dold, ansiktet är upplyst bakifrån eller personen tittar nedåt.

Jämn visning i OLED-sökaren

XGA OLED Tru-FinderTM med hög kontrast och hög upplösning ger tydlig visning med skarpa detaljer även i mörka områden, exakta färger och jämn visning vid antingen 60 bilder/s eller 120 bilder/s, med valbar bildhastighet för jämnare visning. Standard- och högkvalitetsinställningar finns tillgängliga för både sökare och LCD-skärm.

LCD-skärm med mångsidiga pekfunktioner som går att vinkla 180 grader

LCD-skärm av 3,0-typ med hög upplösning på 921 000 punkter som går att vinkla uppåt 180 grader för enkel komposition av självporträtt och vloggar. LCD-skärmens intuitiva pekfunktionalitet omfattar pekplatta (jämn flyttning av fokuspunkten), pekskärmsfokus (inställning av fokuspunkt), Touch Shutter (släppa slutarknappen) och fingerspårning (aktivera autofokus i realtid).

Tillverkare Sony
Kategori Mirrorless kamera
Objektivfäste E (Sony)
Kompatibla objektivfästen E (Sony)
Antal pixlar 25 MP
Effektivt antal pixlar 24 MP
Sensorstorlek APS-C
Bildstabilisering
Autofokus Ja
Fokuspunkter 425
Vitbalans Auto, Cloudy, Color Temp, Custom, Daylight, Flash, Fluorescent, Incandescent, Shade, Underwater
ISO-känslighet 100-32 000 H: 102 800
Slutartid 1/4 000 - 30 Sek.
Serietagning (optimal) 11
Bredd 12 CM
Djup 6 CM
Höjd 6.7 CM
Vikt 403 G
Inbyggd blixt Ja
Blixtsko Ja
LCD-storlek 3 "
Touchskärm Ja
Live view Ja
Batteri NP-FW50
Lagringsmedie SD,SDHC,SDXC
Fjärrkontroll Ja
GPS Nej
Format JPEG,RAW
Videoupplösning 4K 30p, FHD 120p
Videoformat MPEG-4, H.264
HDMI-utgång Ja, mikro
Mikrofoningång Ja
Hörlursuttag Nej
USB-ingång USB 2.0