Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

UDGÅETCANON EOS R KIT RF24-105MM F/4 WITH ADAPTER

CANDEOSR24105
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Banbrytande objektivfattning som bygger på det bästa från EOS-traditionen

Sedan starten 1987 har EOS-systemet, inklusive Cinema EOS, vuxit till världens mest välkända kamerasystem. Dagens lansering tar EOS-plattformen till nya höjder och väver ihop det bästa från det existerande systemet med ännu bättre prestanda och optisk design för nya kreativa möjligheter. Den nya RF-fattningen baseras på styrkorna i nuvarande EF-fattning och är resultatet av detaljerade efterforskningar gjorda av Canons ingenjörer. Ingenjörerna har designat det nya optiska systemet med ett registreringsavstånd på 20 mm och diametern på fattningen är 54 mm – vilket skapar större kreativitet vid designen av nya objektiv. Den nya fattningen med 12 anslutningspunkter mellan objektivet och kamerahuset medger en förbättrad kommunikation och dataöverföring.

 

Exceptionell kvalitet i varje detalj 

Baserat på ovärderlig feedback från fotoentusiaster, yrkesfotografer och filmskapare har det nya systemet utvecklats och omarbetats succesivt. EOS R-systemet med RF fattning och Dual Pixel CMOS AF levererar enastående optisk kvalitet, har världens snabbaste autofokus samt snabbare kommunikationmellan kamerahus och objektiv. Egenskaper som är synonyma med EOS – snabb prestanda, superb ergonomi och oöverträffad bildkvalitet är också grunderna i det nya EOS R-systemet. 

Tack vare Dual Pixel CMOS AF tillåts användare av EOS R-systemet att både fotografera och filma även i extremt ljussvaga miljöer. Kompakt storlek och möjlighet till helt tyst fotografering gör EOS R-systemet flexibelt och diskret. I jämförelse med alla Canon EOS systemkameror, EOS Cinema undantaget, erbjuder EOS R den högsta kvaliteten när det handlar om film och möjliggör för filmare att ta sina stories till nästa nivå med 4K ut i 10-bit via HDMI. Systemet har helt omarbetats vad gäller handhavande och ergonomi med funktioner som elektronisk sökare, och utökad anpassning, vilket möjliggör för användaren att fokusera på motivet snarare än kameran.


Ett system utvecklat med objektiven i centrum

EOS R-systemet ärver alla existerande systemfördelar och är fullt kompatibelt med alla EF och EF-S objektiv och tillbehör, tack vare nya objektivadaptrar. Canon lanserar idag också fyra nya objektiv till EOS R- systemet – RF 28-70mm f/2L USM, RF 50mm f/1.2L USM, RF 24-105mm f/4L IS USM och RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM. Baserade på Canons tradition och tack vare nya banbrytande optiska lösningar och avancerad bildhantering för både stillbilder och film. så kommer dessa högpresterande objektiv att ytterligare flytta gränserna för kreativt skapande. Befintliga användare av Canon systemkameror kan nyttja EOS R-systemet och sina EF and EF-S objektiv och behålla samma prestanda tack vare adaptrarna och har tillgång till övriga EOS-tillbehör och Speedlite-blixtar.

 

Tillskott till fullformatsfamiljen 

Som ett tillskott i EOS fullformatssortiment har Canon idag visat upp det första kamerahuset med namnet EOS R, tillsammans med objektivfattningen RF sätts därmed en ny standard för morgondagens kameror. Utöver världens snabbaste autofokus, så är detta också världens första kamera som kan fokusera i ljusförhållanden ner till -6EVoch erbjuder totalt ljudlöst fotograferande. EOS R omdefinierar prestandan inom foto och film med enastående bildkvalitet, uppkoppling och förfinad ergonomi.