Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON LEGRIA HFG 25 VIDEO CAMERA

CANDHFG25
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

30,4 mm vidvinkelobjektiv

Canons högpresterande teknik för HD-videoobjektiv ger dig ett enastående 30,4 mm f/1,8-objektiv med 10x optisk zoom och 8-bladig bländare för effekter med oskärpa som ser naturliga ut.

Avancerad HD CMOS Pro-sensor

Den avancerade HD CMOS PRO-sensorn ger dig överlägsen prestanda i svagt ljus och ett brett dynamiskt omfång. Sensorn är framtagen och tillverkad av Canon för professionella videokameror, och har 20 procent förbättrad ljusstyrka extra känslighet vid svagt ljus.

Total manuell kontroll

En manuell objektivring möjliggör intuitiv fokuskontroll. Helmanuell styrning av exponering, slutartid och förstärkning är möjlig via LCD-pekskärmen. En programmerbar knapp och en knapp för manuell inställning gör att du kan ta kontrollen över din kreativitet.

Optisk intelligent bildstabilisering (IS)

Intelligent IS är den perfekta lösningen för att motverka skakningsoskärpa. Den identifierar motivet automatiskt och väljer exakt rätt inställning för optisk bildstabilisator bland 4 lägen för att motverka rörelser och förhindra oskärpa. Det ger skarpa, detaljerade filmer i alla tänkbara situationer, så du kan koncentrera dig på att filma.

Motivstyrt ljudval

Det är enkelt att få ljudet lika bra som filmen med Motivstyrt ljudval och en inbyggd zoommikrofon med hög känslighet. Välj bara mellan 5 motivlägen så optimeras ljudinställningarna för det motiv du filmar. Tillbehör som Canon 5.1 Surround och trådlösa mikrofoner finns också som tillval.

8,8 cm pekskärm med hög upplösning

Den högupplösta, 8,8 cm LCD-pekskärmen med 920 000 punkter är optimerad för att spela in i HD och ger 100 % täckning av motivet. En infällbar färgsökare gör att du får ännu fler bildkomponeringsalternativ.

Instant AF; ansiktsigenkänning

Instant AF ger snabb och exakt fokusering för knivskarp HD-kvalitet. Ansiktsigenkänning optimerar automatiskt videokamerans inställningar så att du får inspelningar på människor med perfekt fokusering och exponering.

Motljusskydd med inbyggt linsskydd

Ett stort motljusskydd som skärmar av oönskade externa ljuskällor ingår som standard. Det har ett inbyggt snabböppnande linsskydd som skyddar automatiskt utan att det behövs något separat linsskydd. Så du är alltid redo att filma.

32 GB minne samt 2 st SDXC-platser

Full HD AVCHD-videofilm spelas in på 32 GB flashminne i upp till 24 Mbit/s - och ger mer än 12 timmars inspelning. Dubbla SDXC-kortplatser och Relay Recording ger dig tillräckligt med kapacitet för de mest ambitiösa filmprojekten.