Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON XA30 VIDEO CAMERA M. EKSTRA BP820 BATTERI

CANDXA30
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Den kompakta videokameran XA30 har ett brett dynamiskt omfång och är perfekt för att diskret spela in med professionell kvalitet för företagets videofilmer, bröllop och onlineanvändning, bland annat – särskilt i utmanande ljusförhållanden med hög kontrast.

 

Canon HD-vidvinkelobjektiv med 20x zoom

Spela in med fantastisk kvalitet tack vare XA30s fantastiska och mångsidiga 26,8 mm-vidvinkelobjektiv. Med 20x zoom kommer du ännu närmare händelserna, medan funktionen för dynamisk optisk bildstabilisering kompenserar för kameraskakningar i 5 riktningar så att du får riktigt stadiga filmer. En bländaröppning på f/1,8, en 8-bladig bländare och EDM-teknik gör att du kan skapa vackra bokeh-effekter.

 

Förbättrad HD CMOS Pro-sensor av 1/2,84-tums typ

Canons nyutvecklade HD CMOS Pro-sensor har hela 2,91 megapixlar för en enastående bildkvalitet i Full HD. Med ökad känslighet och ett förbättrat signal/brus-förhållande blir filmer i framför allt svagt ljus tydligare och får mindre brus. 

 

Flexibla nya bildinställningar

Två nya bildinställningar hjälper dig att uppnå ännu mer imponerande resultat. Wide DR-läget ger dig ett dynamiskt omfång på 600 %, vilket resulterar i ljusa bilder med hög kontrast som behåller detaljerna i både högdagrar och skuggor, utan behov av efterbearbetning. Läget för prioritering av högdagrar återger bilderna med naturliga toner, fylligare färger och mer detaljer, framför allt i områden med hög ljusstyrka – perfekt för motiv med ljus himmel och reflekterande ytor.

 

8,77 cm (3,5 tum) OLED-touchskärm och vinklingsbar elektronisk sökare

Trots dess kompakta storlek ger XA30 en högkvalitativ upplevelse. Den lättanvända OLED-touchskärmen har en upplösning på 1,23 miljoner punkter och ger bättre svarstider och överlägsen upplösning, kontrast och färgåtergivning jämfört med motsvarande LCD-skärmar. Utrustad med en 0,61 cm (0,24 tum) elektronisk sökare med 1,56 miljoner punkter som kan vinklas i upp till 45 grader så att du kan filma ur olika positioner. 

 

Mångsidig dubbelformatsinspelning

Du kan spela in AVCHD-video i upp till 28 Mbit/s i 1080/50P, och för dig som vill ha absolut högsta kvalitet finns ett MP4-inspelningsläge på 35 Mbit/s i 1080/50P. Tack vare de två SDXC/SDHC-minneskortplatserna kan du göra samtidig inspelning av högkvalitativ HD och mer lågupplösta MP4-filer som är lättare att överföra – perfekt när du behöver kunna skicka material snart efter att det producerats. Snabba och långsamma inspelningsalternativ med intervallinspelning (x2 till x1200) finns i MP4-lägen.

 

Professionellt ljud

XA30 ger omfattande ljudkontroll. Två XLR-uttag för professionella anslutningar, medan högkvalitativa inspelningsalternativ för linjär PCM och Dolby Digital ingår som standard. En inbyggd mikrofon och en 3,5 mm-ingång erbjuder extra valmöjlighet och flexibilitet.

 

IR-inspelning

XA30 kan enkelt användas på natten eller i svagt ljus tack vare förbättrad känslighet och en ljusstark infraröd lampa inbyggd i handtaget, vilket gör den perfekt för naturfilmare.

 

Inbyggd Wi-Fi, utbyggbart för GPS

Överför videomaterialet trådlöst med en iOS-mobil eller surfplatta, eller via FTP i upp till 150 Mbit/s. Fjärrstyr kamerafunktionerna med en Wi-Fi-aktiverad enhet – det behövs inga appar. Platsinformation kan registreras med hjälp av ett GPS-tillbehör.

 

Kompakt, lätt kamerahus

Med sitt löstagbara handtag blir denna diskreta och portabla kamera perfekt för filmning i känsliga eller begränsade miljöer. Då kameran är lätt minskar tröttheten under längre perioder av handhållet filmande.