Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON XA55 VIDEOKAMERA

CANDXA55
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Canon XA55

En kompakt 4K-kamera med CMOS-sensor av 1.0-typ och Dual Pixel CMOS AF, 15x optisk zoom och 3G-SDI.


4K-inspelning med många funktioner

Den mycket kompakta och lätta XA55 har hög 4K UHD-bildkvalitet med fördelaktiga funktioner, till exempel Dual Pixel CMOS AF, Canon 15x optisk zoom och avancerad bildkvalitet i Full HD som drivs genom att använda enastående HD-bearbetning med översampling.


CMOS-sensor av 1,0-typ

Stor CMOS-sensor för vacker bokeh med hög känslighet och lågt brus. Kameran har även förbättrad bildkvalitet i Full HD med HD-bearbetning med översampling, medan Wide DR-inställningen gör det möjligt att fånga ett brett dynamiskt omfång.


15x zoomobjektiv med hög 4K kvalitet

Optimera bildernas kvalitet med ett ultravidvinkelobjektiv på 25,5 mm med 4K, 15x optisk zoom och Super UD-linselement för att minska kromatisk aberration. Det finns en avancerad 5-axlad bildstabilisering för att klara av att spela in medan du rör dig eller vid fotografering utan stativ.


Snabb och exakt Dual Pixel CMOS AF

XA55 använder Dual Pixel CMOS AF för snabb och exakt autofokus på 80 % (vertikalt och horisontellt) av sensorns yta. AF med ansiktsigenkänning och Touch Tracking-funktionen möjliggör smidig fokuskontroll för intuitiv användning. En Dual Pixel Focus Guide ger ett grafiskt gränssnitt för att underlätta manuell fokusering.


XF-AVC och MP4-inspelning på SD-kort

Canon XA55 har stöd för inspelningsfunktioner i flera format, bland annat XF-AVC och MP4. Den spelar in XF-AVC UHD 4K 160 Mbit/s upp till 25P, plus Full HD 45 Mbit/s vid 50P/50i/25P. Det går även att spela in MP4 4K 150 Mbit/s vid 25P och Full HD 35 Mbit/s vid 50P/25P. Långsam och snabb inspelning kan även göras i 4K/Full HD upp till 1 200x.

 

Kompakt och lätt med professionella funktioner

Kraftfulla funktioner som bland annat ett infrarött läge, vilket gör att användarna kan spela in video i förhållanden med lite eller inget omgivande ljus, och samtidig säkerhetskopiering och växla minne med dubbla SD-kortplatser. Andra funktioner är bland annat 3G-SDI, professionellt stöd för ljud med två XLR-anslutningar och linjär PCM i 4 kanaler och låg strömförbrukning för längre batteritid.

Tillverkare Canon
Kategori Video kamera
Antal pixlar 13.4 MP
Effektivt antal pixlar 8.29 MP
Autofokus Ja
Sensorstorlek 1"
Batteri BP-820/BP-828
Vikt 970 G
LCD-storlek 3 "
Touchskärm Ja
Lagringsmedie SD,SDHC,SDXC
HDMI-utgång Ja
Videoformat MP4/H.264
Mikrofoningång Ja
Hörlursuttag Ja
USB-ingång Ja