Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON XF405 VIDEO CAMERA

CANDXF405
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Canon XF405/XF400

En professionell kompakt 4K UHD-videokamera med 1,0-typ CMOS-sensor och15x zoomobjektiv, perfekt för nyhetsrapportering, dokumentering och företagsanvändning.

 

En kompakt professionell 4K UHD-videokamera med en CMOS-sensor av 1.0-typ och objektiv med 15x zoom

Med hög UHD-kvalitet och Full HD-kapacitet, en 1,0-typ CMOS-sensor, 15x 4K-zoomobjektiv plus Dual Pixel CMOS AF och en 100P hög bildhastighet är XF405/XF400 perfekt för nyhetsrapporterare som letar efter en liten, lätt videokamera med nätverksfunktioner för FTP-överföring plus fjärrkontroll.

 

Exakt och tillförlitlig autofokus

Dual Pixel CMOS AF ger ökad prestanda och kontroll med minimal insats från användaren tack vare ett större fokusområde som täcker cirka 80 % (vertikalt) x 80 % (horisontellt) av bilden på skärmen.

 

Högkvalitativt 4K-objektiv med 15x zoom

Ett kraftfullt 4K-objektiv fångar maximal detaljrikedom från dina motiv och erbjuder enastående flexibilitet med 25,5 mm vidvinkel tillsammans med en 15x zoom, som ökar till 30x avancerad zoom i FHD.

 

Nätverksfunktioner för FTP-överföring och IP-streaming*

XF405/XF400 stoltserar med Wi-Fi och Ethernet-anslutning, vilket ger snabb och bekväm överföring av filer direkt från videokameran till externa arbetsflödesmiljöer.
*En uppdatering av firmware kan krävas.

 

Flexibla fjärrstyrningsalternativ

Styr kameran trådlöst via en smartphone eller surfplatta med Browser Remote eller använd en Canon RC-V100-fjärrkontroll för fullständig kontroll över kameran.

 

Kompakt och lätt kamerahus, professionell användning

XF405/XF400 är en av de minsta videokamerorna i sin klass. Den är robust och responsiv med professionella nivåer av styrning och anslutning. Dessutom har XF405 en extra 3G-SDI-utgång. XF405/XF400 har dubbla SD-kortplatser som du kan förlita dig på när det kommer till förlängda inspelningstider, tack vare kontinuerlig eller simultan inspelning.