Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON XF605 VIDEO CAMERA

CANDXF605
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Canon XF605

  • CMOS-sensor av 1,0-typ och DIGIC DV7-processor
  • 4k UHD 60p/50p 4:2:2 10-bitars i XF-AVC, samt MP4
  • 4k L-serien, 15x optisk zoom med 30x avancerad zoom i FHD
  • Dual Pixel CMOS AF med ögonigenkännande AF och EOS iTR AF X
  • Stöder PQ- och HLG HDR-format
  • Flexibel samtidig inspelning, inklusive proxies
  • Professionella anslutningar inklusive 12G-SDI, HDMI, XLR-ingångar, Ethernet, Wi-Fi, USB-C, med mera
  • CTM-app för enkel filöverföring till mobiltelefoner och redigering av nyhetsmetadata

 

Kompromisslös prestanda

XF605 representerar nästa generation i Canons XF-serie. Det är en videokamera i ett kompakt format, som är fullspäckad med funktioner: den uppnår imponerande 4k 60p/50p 4:2:2 10-bitars bildkvalitet och FHD upp till 120p för hög bildfrekvens. Kameran drivs av en CMOS-sensor av 1.0”-typ och processorn DIGIC DV 7 och har den allra bästa prestandan som dagens professionella filmare kräver. XF605 erbjuder många olika egna bildstilar, som kan justeras för att passa olika behov och ge en större flexibilitet vid efterbearbetning eller ute på fältet, inklusive HDR (HLG/PQ), Canon Log3 och Look-filer som skapas av användaren.

Videokameran använder samma bildstabiliseringssystem i 5 axlar som finns i Canons XF- och XA-serier och den producerar stadiga bilder även i dynamiska miljöer. Fyra bildstabiliseringsalternativ finns tillgängliga genom att kombinera olika inställningar för Standard, Dynamic och Powered IS, så att filmaren kan välja den mest lämpliga och effektiva bildstabiliseringen för inspelningsmiljön. Med ett kraftigt 4k-objektiv från L-serien uppnår XF605 15x optisk zoom i 4k och 30x avancerad zoom i FHD – perfekt för att fånga avlägsna motiv.

För första gången i XF-serien har nu XF605 Canons snabba och exakta Dual Pixel CMOS autofokussystem med ögonigenkännande autofokus och Canons EOS iTR AF X intelligenta igenkänning och spårning av motivets huvud. Det här avancerade fokussystemet bibehåller skärpa på en enskild människa, även om den vänder sig bort från kameran. Det nya användargränssnittet Direct Touch gör att filmarna snabbt och intuitivt kan välja motiv att fokusera på, kontrollera inställningar på skärmen och styra menynavigering och uppspelning.

Flexibelt och enkelt, för strömlinjeformade arbetsflöden

XF605 är cirka 10 % mindre och 600 g lättare än modellen XF705. Den väger ungefär 2kg och är en bekväm, handhållen kamera som klarar tagningar i farten. Designen är framtagen för ensamma filmare utan produktionsteam. Kameran är lätt och har ett nytt multifunktionellt tillbehörsfäste som utökar möjligheterna med framtida tillbehör – där det första blir HD-mikrofonadaptern CA-XLR2d-C XLR från TEAC. Med adaptern kan man använda XLR-ingångar till alla fyra ljudkanalerna på XF605 och få större flexibilitet vid ljudupptagning. Videokameran tillgodoser också det senaste årets ökning av livestreaming med IP-streaming som stöder många protokoll, fjärrkontroll för hantering av flera kameror tillsammans med Canons PTZ-kamerasortiment samt UVC för enkel användning av webbkamera via USB‑C.

XF605 är en flexibel videokamera som smidigt integreras i befintliga arbetsflöden. Med dubbla SD-kortplatser och flera inspelningsalternativ kan den samtidigt spela in olika filformat, upplösningar, färgsampling och proxies på separata kort. Bilden kan också läggas ut samtidigt till både 12G-SDI- och HDMI-anslutningar, som kan matas in i alla kombinationer av monitorer, broadcast- och inspelningssystem för att stödja arbetsflöden – både live och förinspelade. XF605 passar perfekt för tagningar som sker i farten och den är kompatibel med Canons nya app CTM som gör att filmarna kan redigera nyhetsmetadata före och efter tagning och importera bilderna från kameran till telefonen – för till exempel direktöverföring till servrar på broadcaststationer.

Tillverkare Canon
Kategori Video kamera
Antal pixlar 13.4 MP
Effektivt antal pixlar 8.29 MP
Autofokus Ja
Sensorstorlek 1"
Batteri BP-A30
Bredd 16.8 CM
Djup 33.3 CM
Höjd 17.3 CM
Vikt 2010 G
LCD-storlek 3.45 "
Touchskärm Ja
Lagringsmedie SD,SDHC,SDXC
HDMI-utgång Ja
Live view Ja
Videoformat XF-AVC (MXF): ALL-I/Long GOP, MP4: H.265 UHD, Full HD
Mikrofoningång Ja
Hörlursuttag Ja
USB-ingång Ja
Inbyggt filter Ja