Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON XF705 VIDEO CAMERA

CANDXF705
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Canon XF705

En professionell handhållen 4K UHD-videokamera med den senaste HEVC-kodeken som ger interna UHD HDR-inspelningar eller -utdata av hög kvalitet för broadcast- och produktionsbranschen.

Banbrytande XF-HEVC-inspelningsformat och avancerat 12G-SDI-gränssnitt för UHD HDR-produktion

Canons första professionella videokamera med det nya XF-HEVC-filformatet möjliggör inspelning av interna 4:2:2 10-bitars UHD-filer (HLG/PQ) till SD-kort och sänder ut en UHD-signal via en enda 12G-SDI-gränssnitts- eller Ethernet-anslutning.

Stöd för 4K UHD/50P 4:2:2 10 bitar med HEVC

En CMOS-sensor av 1,0-typ och DIGIC-processor ger professionella 4K UHD 50P-bilder i 4:2:2 10 bitar genom att använda Canons nya och effektiva XF-HEVC-filformat för mindre filer som kan spelas in direkt på SD-kort. Flera inspelningsformat stöds också, bland annat XF-AVC och höga bildfrekvenser på upp till 120P.

Enkelt HDR-arbetsflöde

XF 705 kan spela in internt i två HDR-format med HLG eller PQ, och den har omfattande HDR-hjälpfunktioner som hjälper användaren att styra exponeringen vid HDR-inspelning. För mindre tidskritiska produktioner tillför stödet för Canon Log3/BT.2020 flexibilitet i en HDR-efterbearbetning.

Avancerad 12G-SDI- och IP-streaming

Med fyra gånger större bandbredd än 3G-SDI kan 12G-SDI-terminalen skicka okomprimerade data av hög kvalitet över ett enda professionellt gränssnitt medan en inbyggd Ethernet-port möjliggör 4K IP-strömning.

Exakt och tillförlitlig autofokus

Med en högupplöst sensor av 1,0-typ är fokuseringsprecision viktigt. Därför har XF705 Canons innovativa Dual Pixel CMOS AF fokuseringssystem med funktioner som säkerställer att både autofokus och manuell fokusering är exakt och tillförlitlig, så att användarna kan öppna bländaren, följa rörliga motiv eller fokusera med minimal ansträngning.

Vidvinkelobjektiv med 15x zoom i L-serien

Fotografering börjar med enastående optik och Canons objektiv i L-serien levererar det i ett kompakt vidvinkelobjektiv med tre ringar och 15x zoom som har en femaxlad bildstabilisator, utformad för enastående 4K UHD-fotografering.

Professionella funktioner

Efter feedback av den populära XF305, har XF705 ännu bättre ergonomi och professionella funktioner, bland annat HDR-bildövervakning med den inbyggda elektroniska sökaren och vinklingsbar LCD-touchskärm. Ett förbättrat handgrepp och axelstöd för minskad ansträngning gör den till en perfekt plattform för upptagna proffs på resande fot.