Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

PANASONIC HC-VXF990 VIDEOKAMERA

PANHCVXF990
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Alla dina upplevelser i fantastisk 4K-upplösning

LEICA Dicomar-objektivet hjälper dig att fånga den fantastiska 4K-upplösningen - både när du filmar och fotograferar. Den elektroniska sökaren (EVF) och Cinema Like-effekten ger ett proffsigt resultat. Trådlös multikamera-teknik gör att du kan ta unika bilder. En mängd avancerade funktioner gör det enklare än någonsin tidigare att fånga dina visioner.

4K-videoinspelning

Fånga naturens skönhet och prakt i fantastisk 4K-upplösning med en kompakt videokamera. Ta stillbilder med imponerande 4K-upplösning och filma med proffskvalitet. Nu är det enklare än någonsin tack vare Panasonics snabba, exakta autofokus och mästerliga 4K-funktioner.

Beskär i 4K

 • Följsam zoom: Med funktionen Smooth Zoom får du följsam zoomning utan suddighet. Det är också enkelt att zooma in på ett motiv i utkanten av bilden utan att behöva ändra kameravinkeln.
 • Perfekt panorering: Du kan göra följsamma och snygga åkningar i bild helt enkelt genom att välja start- och slutsekvens.
 • Enkel tracking-funktion: Välj vem du vill följa i filmen och videokameran kommer automatiskt att beskära bilden så att motivet hamnar inom det beskurna området.
 • Praktisk bildstabilisering: Till och med när du har filmat klart är det möjligt att korrigera skakoskärpa tack vare den automatiska justeringen av beskärningen. Resultatet är en stadigare och skarpare inspelning.

Fällbar sökare - både för entusiaster och proffs

Fånga ögonblicket med hög kvalitet oavsett hur svåra omständigheterna är. Den elektroniska sökaren (EVF) underlättar när du filmar i starkt dagsljus samtidigt som du får perfekt synfält. Eftersom sökaren går att både dra ut och fälla upp blir du mer flexibel att filma i olika situationer och positioner. Ögonmusslan är avtagbar och passar både vänster och höger öga.

Effekter som i en biograf

 • Professionella effekter: När du filmar i Slow & Quick Video-läge* kan du kombinera långsamma bilder och höghastighetsbilder för riktigt proffsiga effekter.
 • Känsla för drama: Långsam inzoomning är svår att åstadkomma manuellt men desto enklare med Slow Zoom som hjälper dig att göra finstämda växlingar mellan motiven.
 • Spännande scener: Dolly Zoom* innebär att du zoomar in på bakgrunden utan att personen i förgrunden förstoras upp - en scen som kan skapa både förvirring och förvåning.
 • Ett känslomässigt mästerverk: Med det mjuka Slow Motion Video-läget* kan du förvandla scener ur vardagen till konstnärliga mästerverk.

*Gäller endast MP4 1080/28M-format.

Avancerad teknik med hög kvalitet

 • Skarp optik: Den enastående LEICA Dicomar-optiken ger för utom knivskarp skärpa även fina nyanser och kontraster, vilket bidragit till att göra LEICA-objektiven världskända. Spökreflexer och blänk har reducerats till ett minimum.
 • Bildsekvenser med skärpa: Den avancerade BSI-sensorn med ca 8 mpixlar (effektivt) och ökad läshastighet håller nere distorsionen och ger en exakt bildåtergivning.
 • Crystal Engine 4K bildprocessor: Bildprocessorn Crystal Engine 4K är utrustad med en blixtsnabb integrerad krets med kapacitet att hantera enorma volymer 4K-data, snabbt och exakt och med reducerat brus.

Trådlös multikamera

Ett nytt sätt att filma och ett sätt som gör att du kan fånga dina filmer med mer känslor. Med hjälp av trådlös överföring via Wi-Fi kan du länka upp till tre smartphones och spela in två av dem som sub-fönster. Du kan växla mellan sub-fönstren och byta position var i bilden de ska visas.  Det gör att du kan filma ur flera olika vinklar och perspektiv och skapa en ännu större känslomässig närvaro.
Anmärkning: Funktionen gäller inte vid 4K- eller vid 24p-läge.