Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SONY FDR-AX700 DIGITAL 4K VIDEO CAMCORDER

SONFDRAX700
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Sony FDR-AX700

  • 4K HDR-inspelning (HLG)
  • 29,0 mm ZEISS®Vario-Sonnar® T*-vidvinkelobjektiv
  • AF med fasdetektion med upp till 273 punkter
  • Mångsidiga manuella inställningar
  • Upp till 960(NTSC)/1000(PAL) bilder/s i superslowmotion

Spela in exakt det du ser på ditt sätt

Fånga livet som du ser det med verklighetstrogna 4K HDR-bilder (HLG) med en staplad Exmor RS CMOS-bildsensor av 1.0-typ. Snabb hybrid-AF-systemets oöverträffade prestanda garanterar att autofokus och AF-spårning är otroligt exakta, följsamma och tillförlitliga, så du har alla chanser i världen att ta fantastiska bilder av flyktiga händelser. När du har sådana proffsiga funktioner så nära till hands är det bara fantasin som sätter gränser för hur långt du kan ta dina fotoambitioner med vår Handycam.

Oöverträffade AF-prestanda

Ett mycket exakt AF-system med 273 AF-punkter för fasdetektion kan låsas fast ordentligt och spåra så snabba motiv som rörliga tåg och sådana oförutsägbara händelser som livliga djur var som helst i bilden. FDR-AX700 fokuserar med hastighet, precision och flexibilitet som saknar motstycke i Handycam®-sortimentet med sin kraftfulla och snabba BIONZ X-bildprocessor och avancerade nya AF-algoritm.

Fånga verklighetens komplexitet

HDR-teknik (High Dynamic Range) står för en visuell revolution och ger avsevärt fler färger och större ljusstyrka som matchar den högupplösta 4K-bildkvaliteten. Med FDR-AX700 är det ingen match att ta snygga HDR-bilder med HLG-inspelning (Hybrid Log-Gamma) – ingen extra bearbetning behövs. Anslut bara videokameran till en HLG-kompatibel tv från Sony via en USB-kabel och sätt igång.

Utformad för avancerad filmproduktion

Ta kommandot över filmproduktionen med en mängd manuella kontroller, ergonomiska knappar och grepputformningar, plus ett stort zoomreglage för smidig handhållen fotografering. Med hjälp av en högupplöst elektronisk sökare och LCD-pekskärm kan du enkelt förhandsgranska och övervaka bilder in i minsta detalj. De dubbla minneskortplatserna är mångsidiga och bekväma för utökad reläinspelning eller samtidig säkerhetskopiering.

Mångsidiga proffsfunktioner

Bland de många möjligheterna till anpassning för gamma- och färgomfång finns S-log2- och S-log3-profiler som proffsen kan använda för att få kreativ flexibilitet i efterbearbetningen. Och med inspelning med olika bildhastigheter på upp till 960(NTSC)/1000(PAL) bilder/s får du otroliga detaljer vid uppspelning av slowmotion-filmer.

Tillverkare Sony
Kategori Video kamera
Effektivt antal pixlar 14.2 MP
Autofokus Ja
Sensorstorlek 1"
Batteri NP-FV70A
Inbyggd blixt Nej
Bredd 8.9 CM
Djup 19.6 CM
Höjd 11.6 CM
Vikt 1030 G
LCD-storlek 3.5 "
Touchskärm Ja
Lagringsmedie SD,SDHC,SDXC
HDMI-utgång Ja
Fjärrkontroll Ja
Videoformat MPEG4-AVC, XAVC-S
Mikrofoningång Ja
Hörlursuttag Ja
Inspelningshastighet 120 fps @ FHD
Inbyggt filter Ja