Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

UDGÅET - CANON CINEMA EOS C300 MKII EF MOUNT

CANDC300MKII
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Suverän 4k-bildkvalitet och mångsidighet
Med möjlighet att spela in 10-bitars 4:2:2-filer internt med upp till 410 Mbit/s i 4k, eller 10/12 bitars 4:4:4-filer i 2k/Full HD, och med ett dynamiskt omfång i upp till 15 steg, levererar EOS C300 Mark II inspelningar som lämpar sig för omfattande efterbearbetning och som producerar skarpare bilder i hela färgspektrat, med mindre färgblödning. Kameran ger professionella filmmakare och producenter den allra bästa bildkvaliteten och 4k-inspelning i både broadcast-upplösning (3840 x 2160) och DCI kinematisk upplösning (4096 x 2160).

EOS C300 Mark II kan spela in 4k-filer i hög bithastighet internt till dubbla CFast 2.0-media, och samtidigt spela in 4k RAW-filer till en extern inspelningsenhet. Möjligheten att samtidigt spela in 2k/Full HD proxy-filer till ett internt SD-kort strömlinjeformar processen med produktionsarbetsflödet ytterligare.

Den nya Super 35 mm CMOS-sensorn som Canon designat och ett utökat ISO-område upp till ISO 102 400 levererar exceptionella prestationer i svagt ljus. Tagningar med lågt brus kan ske i många utmanande miljöer utan att man behöver kompromissa med bildkvaliteten.

EOS C300 Mark II har både helt manuell kontroll och automatiska inställningslägen. Här finns till exempel utökad Dual Pixel CMOS AF (som nu täcker cirka 80 % av bildrutan vertikalt och horisontellt), automatisk vitbalansering och ansiktsigenkännande autofokus allt för att underlätta tagningarna för nyhetsreportrar och dokumentärfilmare som befinner sig på resande fot.

Direkt integrering i professionella arbetsflöden
Canons nya XF-AVC H.264-codec är kompatibla med branschstandardens icke-linjära redigeringssystem och gör det bekvämt att integrera både 4k- och 2k/Full HD-tagningar i arbetsflöden och att behålla högsta bildkvalitet. Här finns XF-AVC intra för 4k och XF-AVC Long GOP och proxy-alternativ för inspelning i 2k/Full HD, som båda använder H.264 codec allt för att göra efterarbetet flexibelt och bekvämt. EOS C300 Mark II spelar in upp till 30p i 4k eller upp till 120p i 2k/Full HD, så att filmmakarna kan välja den upplösning och codec-typ som passar deras produktion bäst.

EOS C300 Mark II stöder många olika färgrymder, inklusive BT.2020, Canon Cinema Gamut och DCI-P3. Kameran är också den första Cinema EOS-modellen med Canons helt nya Log2-teknik, som har ett dynamiskt omfång i 15 steg alltså väsentligt större än i tidigare Cinema EOS-kameror. Dessutom erbjuder EOS C300 Mark II smidigare ljudinspelning, med 4-kanals ljudinspelning i 16 eller 24 bitar och 48 kHz.

Flexibel design
EOS C300 Mark II har Cinema EOS välrenommerade design. Kamerahuset är uppbyggt i moduler som kan anpassas efter behov och inspelningssituation och kameran har många olika kompatibla tillbehör. Den har också inbyggda elektronikstyrda gråfilter i glas, som minskar mängden ljus som når sensorn med upp till 10 steg. Kompatibilitet med fjärrkontrollen RC-V100 och Wi-Fi som tillval underlättar också hanteringen vid inspelning på olika platser.

Kamerasensorns avläsningshastighet är nu dubbelt så snabb som hos EOS C300, minskar förvrängningen som orsakas av rullande slutare ytterligare och ger skarpa bilder i en rörlig miljö. Perfekt för att fånga actionsekvenser.

EOS C300 Mark II bygger självklart på Canons mångåriga expertkunskaper inom optik och kameran är kompatibel med över 90 EF- och EF Cinema-objektiv. Dessutom har den stöd för Canons Cine-zoomobjektiv med servodrift. Det betyder tillgång till ett av marknadens mest omfattande urval av objektiv för filmproduktion. Man kan också välja att ändra objektivfattningen från standard EF-fattning till EF-fattning med Cinema-lås, eller till branschstandarden PL-fattning som alternativ*.