Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

UDGÅET - CANON XA35 VIDEOKAMERA

CANDXA35
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Canon HD-vidvinkelsobjektiv med 20x zoom


Spela in med fantastisk kvalitet tack vare XA35s fantastiska och mångsidiga 26,8 mm-vidvinkelobjektiv. Med 20x zoom kommer du ännu närmare händelserna, medan funktionen för dynamisk optisk bildstabilisering kompenserar för kameraskakningar i 5 riktningar så att du får riktigt stadiga filmer. En bländaröppning på f/1,8, en 8-bladig bländare och EDM-teknik gör att du kan skapa vackra bokeh-effekter.

Förbättrad HD CMOS Pro-sensor av 1/2,84-tums typ


Canons nyutvecklade HD CMOS Pro-sensor har hela 2,91 megapixlar för en enastående bildkvalitet i Full HD. Med ökad känslighet och ett förbättrat signal/brus-förhållande blir filmer i framför allt svagt ljus tydligare och får mindre brus.

Flexibla nya bildinställningar


Två nya bildinställningar hjälper dig att uppnå ännu mer imponerande resultat. Wide DR-läget ger dig ett dynamiskt omfång på 600 %, vilket resulterar i ljusa bilder med hög kontrast som behåller detaljerna i både högdagrar och skuggor, utan behov av efterbearbetning. Läget för prioritering av högdagrar återger bilderna med naturliga toner, fylligare färger och mer detaljer, framför allt i områden med hög ljusstyrka – perfekt för motiv med ljus himmel och reflekterande ytor.

8,77 cm (3,5 tum) OLED-touchskärm och vinklingsbar elektronisk sökare


Trots dess kompakta storlek ger XA35 en högkvalitativ återgivning. Den lättanvända OLED-touchskärmen har en upplösning på 1,23 miljoner punkter och ger bättre svarstider och överlägsen upplösning, kontrast och färgåtergivning jämfört med motsvarande LCD-skärmar. Videokameran har en 0,61 cm (0,24 tum) elektronisk sökare med 1,56 miljoner punkter som kan vinklas i upp till 45 grader så att du kan filma ur olika positioner.

Mångsidig dubbelformatsinspelning


Du kan spela in AVCHD-video i upp till 28 Mbit/s i 1080/50P, och för dig som vill ha absolut högsta kvalitet finns ett MP4-inspelningsläge på 35 Mbit/s i 1080/50P. Tack vare de två SDXC/SDHC-minneskortplatserna kan du göra samtidig inspelning av högkvalitativ HD och mer lågupplösta MP4-filer som är lättare att överföra – perfekt när du behöver kunna skicka material snart efter att det producerats. Snabba och långsamma inspelningsalternativ med intervallinspelning (x2 till x1200) finns i MP4-lägen.

Professionellt ljud och HD/SD-SDI-anslutning


Via den lättåtkomliga HD-SDI-porten kan du ansluta broadcast-utrustning. Med två XLR-terminaler får du professionella ljudingångar och stöd för högkvalitativ linjär PCM-inspelning.

IR-inspelning


XA35 kan enkelt användas på natten eller i svagt ljus tack vare förbättrad känslighet och en ljusstark infraröd lampa inbyggd i handtaget, vilket gör den perfekt för naturfilmare.

Inbyggd Wi-Fi, utbyggbart för GPS


Överför videomaterialet trådlöst med en iOS-mobil eller surfplatta, eller via FTP i upp till 150 Mbit/s. Fjärrstyr kamerafunktionerna med en Wi-Fi-aktiverad enhet – det behövs inga appar. Platsinformation kan registreras med hjälp av ett GPS-tillbehör.

Kompakt, lätt kamerahus


Med sitt löstagbara handtag blir denna diskreta och portabla kamera perfekt för filmning i känsliga eller begränsade miljöer. Denna lätta kamera minskar risken för trötthet under längre perioder av handhållet filmande.