Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON RF 15-35MM F/2,8 L IS USM

CANDRF1535
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Canon RF 15-35mm f/2.8L IS USM

Canons snabbaste zoomobjektiv med ultravidvinkel är ett av de tre viktiga proffsobjektiven med Nano USM-motor, bildstabilisering i fem steg samt tre asfäriska linser och två UD-element för enastående skärpa.

Ljusstarkt och brett – den ultimata ultravidvinkelzoomen för proffs

Fånga mer, även i svagt ljus, med det här snabba 15–35 mm zoomobjektivet med f/2.8 och bildstabilisering i fem steg från L-seriens RF-serie – perfekt där innovativa vinklar kan göra hela skillnaden.

Kreativ action

Använd objektivets 15-35mm-ultravidvinkel för att få med massor av extra detaljer och drama rik på färg och kontrast. Du kan även upptäcka ett nytt, mer dynamiskt sätt att fånga rörelserna.

Landskap och arkitektur

Sätt dig på huk för nya spännande vinklar och använd bildstabilisering i fem steg för att fånga alla detaljer, även när ljuset blir svagare.

Resor och reportage

Tack vare detta objektiv med en kompakt storlek, L-seriens exceptionella byggkvalitet och en stor maximal bländare kan du berätta din story med stor detaljrikedom och skärpa, oavsett situation.

Ljusstarkt vidvinkelobjektiv

Fånga nya kreativa vinklar tack vare det här stora och skarpa zoomobjektivet på f/2.8 med en dynamisk brännvidd på 15-35mm och avancerade bildstabilisering i fem steg.

Enastående optisk kvalitet

Ta din fotografering till högre standarder tack vare tre asfäriska linselement och två UD-linselement, avancerad optisk beläggning och en 9-bladig bländare.

Snabbt och exakt

Upplev snabb och exakt fokusering tack vare en Nano USM-motor som ger omedelbar och tyst autofokus med utomordentlig smidighet. 

L-seriens byggkvalitet

Fotografera tryggt i alla förhållanden tack vare L-seriens kvalitet med vädertätad konstruktion och fluorinebeläggning på de främre och bakre linselementen som skydd mot vattendroppar och damm.

Tillverkare Canon
Kategori Objektiv
Objektivtyp Zoom
Brännviddstyp Normal,Wide-angle
Objektivfäste RF (Canon)
Kompatibla objektivfästen RF (Canon)
Fullframe Ja
Speciella element/coating 3 aspherical + 2 UD elements
Macro Nej
Bildstabilisator Ja
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Intern fokus Ja
Motljusskydd Ja
Linseelement / Grupper 16 / 12
Närgräns 28
Bländarlameller 9
Största bländare F/2,8
Brännvidd 15-35
Diameter 89 MM
Längd 127 MM
Vikt 840 G
Filter diameter 82 mm