Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON RF 24-105MM F/4,0 L IS USM Ø77

CANDRF24105
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

En perfekt kombination av smidighet och prestanda

Canon RF 24-105mm f/4L IS USM är ett mycket mångsidigt zoomobjektiv på 24–105mm som ger fotografer och filmskapare en perfekt balans mellan prestanda, bildkvalitet och smidighet.

Ett objektiv täcker vidvinkel-, standard- och telebrännvidder. En 5-stegs bildstabilisator bevarar skärpan vid svagt ljus och fotografer och filmmakare har stor nytta av Nano USM-fokuseringstekniken.

 

Porträttfotografering

RF 24-105mm f/4L IS USM med sin bildstabilisator i 5 steg är perfekt för skarpa, skakfria porträtt. Ändra brännvidden snabbt utan att ändra exponeringen med en konstant maximal bländaröppning på f/4.

 

Resefotografering

Ett mångsidigt och kvalitativt resesällskap. L-seriens tåliga byggkvalitet skyddar mot damm och fukt och den är tillräckligt lätt för att ta med.

 

Kreativitet i vardagen

RF 24-105mm f/4L IS USM är ett populärt val och passar perfekt för bloggare, hobbyfotografer och fotoentusiaster. En objektivkontrollring ger ett smidigt och intuitivt sätt att justera kamerainställningarna.

 

Ett mycket flexibelt objektiv

Med Canon RF 24-105mm f/4L IS USM är det enkelt att låta kreativiteten flöda och uppnå enastående resultat. Med ett zoomintervall på 24–105mm kan du få ut mer utan att behöva byta objektiv, oavsett om du fotar inomhusporträtt eller aktiviteter utomhus. En fast bländaröppning på f/4 vid alla zoominställningar.

 

Mycket bra prestanda

Asfäriska linselement och UD-linselement ger utmärkt skärpa, även när du fotograferar handhållet i svagt ljus, tack vare en bildstabilisator i 5 steg. Asfäriska linselement bidrar till att kompensera för förvrängning och sfärisk aberration och ger en kompaktare design.

 

Behåll skärpan

Fokusera noggrant och nästan helt ljudlöst med Nano USM-autofokus. Alla fotografer kommer uppskatta hur snabbt det går att få perfekt skärpa, medan filmskaparna kommer att gilla de jämna, stadiga fokusövergångarna som den här banbrytande tekniken möjliggör.

 

När som helst, var som helst

Som ett objektiv i L-serien har RF 24-105mm f/4L IS USM den robusta, väderbeständiga konstruktion som inger förtroende. Fluorine-beläggning på de främre och bakre linselementen gör dem lätta att rengöra. Det här är ett riktigt praktiskt objektiv som passar för resor.

Tillverkare Canon
Kategori Objektiv
Objektivtyp Zoom
Brännviddstyp Normal,Tele,Wide-angle
Objektivfäste RF (Canon)
Kompatibla objektivfästen RF (Canon)
Fullframe Ja
Speciella element/coating Aspherical + UD elements, Air Sphere and fluorine coatings
Macro Nej
Bildstabilisator Ja
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Linseelement / Grupper 18 / 14
Bildvinkel 84° - 23° 20'
Närgräns 45
Bländarlameller 9
Största bländare F/4
Minsta bländare F/22
Brännvidd 24-105
Diameter 84 MM
Längd 107 MM
Vikt 700 G
Filter diameter 77 mm