Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

FUJINON GF 20-35MM F/4,0 R WR G-MOUNT

FUJGF2035
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Fujinon GF 20-35mm f/4,0 R WR

Fujifilms mellanformatssystem utökas i och med lanseringen av nya ultravidvinkelzoomen FUJINON GF20-35mmF4 R WR. Objektiven till GFX-systemet är framtagna med erfarenheter från X-serien och den sammanlagda kunskapen från en lång tradition av objektivtillverkning för både mellan - storformat och småbild. GF-objektiven representerar den högsta kvaliteten FUJIFILM kan frambringa med extremt hög upplösningsförmåga och utsökt färgåtergivning designade för att få ut den maximala potentialen ur GFX-systemet.

Objektivet har en brännvidd som motsvarar 16mm – 28mm i 35mm format och är perfekt lämpad för interiör- och arkitekturfoto samt att fånga de stora landskapen. Objektivet är konstruerat för att ge fotografen bästa möjliga mobila förmåga, med en låg vikt på endast 725 gram och trots den låga vikten sker zoom internt i objektivet så att dess längd inte ändras vilket också gör att det går att zooma mjuk och följsamt. Fattningen har förstärkts med magnesium vilket gör den mer tålig men bidrar även till en lägre vikt.
För att kunna bibehålla samma ljusstyrka och höga bildkvalitet genom hela omfånget har den en optisk design bestående av 14 linselement i 10 grupper inkl. tre asfäriska-, ett asfärsikt ED, och tre ED-linselement för att minimera distorsion samt uppkomsten av kromatisk aberration. Ghost-effekt och linsöverstrålning som är vanligt på objektiv med så här bred betraktningsvinkel reduceras effektivt av antireflexbehandling Nano-GI (Gradient Index) som också ökar klarheten i bilderna.

För optimal bildkvalitet och storlek har objektivets bländare placerats i mitten av objektivet, detta medför även möjligheten till den kompakta konstruktionen och att den optiska designen tillåter extremt hög optisk prestanda.

Tack vare en diameter på 82mm finns det många anpassade filter för landskaps och arkitekturfotografen.

För att klara användning i tuffa fotograferingsmiljöer är objektivet väderskyddat på 12 ställen och tål väta, damm, smuts och låga temperaturer ner till -10 grader Celsius. Det främre linselementet har en vattenavvisande fluorine-beläggning som är mindre känslig för fläckar och enkel att rengöra.

Tillverkare Fuji
Kategori Objektiv
Objektivtyp Zoom
Brännviddstyp Wide-angle
Objektivfäste G (Fuji)
Kompatibla objektivfästen G (Fuji)
Macro Nej
Bildstabilisator Nej
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Intern fokus Ja
Motljusskydd Included
Linseelement / Grupper 14 Elements / 10 Groups
Närgräns 35
Bländarlameller 9
Största bländare F/4
Minsta bländare F/22
Brännvidd 20-35
Diameter 88.5 MM
Längd 112.5 MM
Vikt 725 G
Filter diameter 82 mm