Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

FUJINON GF 250MM F/4,0 R LM OIS WR G-MOUNT

FUJGF250
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Det väderskyddade teleobjektivet GF 250mm f/4 R LM OIS WR har en brännvidd som motsvarar 198mm (35mm-format) och en största maximal bländaröppning på f/4.

Objektivet har en optisk design bestående av 16 linselement i 10 grupper inkl. ED- och Super ED-linselement för att uppnå högsta möjliga bildkvalitet på samtliga fokusavstånd och samtidigt minimera uppkomsten av kromatisk aberration.

Fujinon GF 250mm f/4 R LM OIS WR har en närgräns 1,4 meter och den kraftfulla bildstabiliseringen kompenserar upp till 5-steg för att förenkla handhållen fotografering.

Objektivet har en snabb och tyst autofokus som drivs med stor precision av en linjär motor. En ny funktion gör att motorns position fixeras när kameran stängs av eller sätts i uppspelningsläge. För att uppnå snabbare autofokus har objektivet ett reglage för att begränsa fokusområdet och en funktion för att memorera ett fokusavstånd. Dessutom har objektivet utrustats med fyra stycken knappar framtill för att låsa eller aktivera fokus.

GF 250mm f/4 R LM OIS WR har en robust och lätt konstruktion i magneisumlegering och för att klara användning i tuffa fotograferingsmiljöer är objektivet väderskyddat på 18 områden och tål väta, damm, smuts och låga temperaturer. Det främre linselementet har en vattenavvisande fluorine-beläggning som är mindre känslig för fläckar och enkel att rengöra.

Objektivets motljusskydd har en skjutbar lucka för snabb åtkomst av exempelvis ett polarisationsfilter och en fot för montering av objektivet på stativ ingår.

Tillverkare Fuji
Kategori Objektiv
Objektivtyp Prime
Brännviddstyp Tele
Objektivfäste G (Fuji)
Kompatibla objektivfästen G (Fuji)
Macro Nej
Bildstabilisator Ja
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Intern fokus Ja
Motljusskydd Yes
Linseelement / Grupper 16 / 10
Närgräns 140
Bländarlameller 9
Största bländare F/4
Minsta bländare F/32
Brännvidd 250
Diameter 108 MM
Längd 204 MM
Vikt 1425 G
Filter diameter 82 mm