Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

FUJINON GF 35-70MM F/4.5-5.6 WR G-MOUNT

FUJ3570
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Fujinon GF 35-70mm f/4,5-5,6 WR

Nya Fujinon GF 35-70mm är ett mycket kompakt och lätt zoomobjektiv som täcker ett stort brännviddsområde i hög upplösning med en mycket snabb autofokus. Det nya objektivet blir den minsta och lättaste zoomen till GFX-systemet och har en vikt på endast 390g.

GF 35-70mm har en brännvidd som motsvarar 28-55mm i småbildformat och en närgräns på endast 35 cm (från bildsensorn) över hela zoomomfånget vilket gör att det passar till flera olika typer av bilder såsom landskap, porträtt, ögonblicksbilder och gatufotografering.

Nya GF35-70mm är optiskt designad för att uppnå en exceptionellt kompakt och lätt konstruktion utan att kompromissa med bildkvalitet. Objektivet består av 11 linselement i nio grupper, inklusive ett asfäriskt- och två ED-linselement för att minimera uppkomsten av sfärisk och kromatisk aberration. De kompakta och lätta fokuseringselementen drivs med en stegmotor för snabb, tyst och exakt autofokus. Det låga driftbruset under fokusering gör det lämpligt inte bara för stillbilder utan även för videoinspelning.

För att klara användning i tuffa fotograferingsmiljöer är objektivet väderskyddat (på nio platser) och tål väta, damm, smuts och låga temperaturer.

Tillverkare Fuji
Kategori Objektiv
Objektivtyp Zoom
Brännviddstyp Normal
Objektivfäste G (Fuji)
Kompatibla objektivfästen G (Fuji)
Macro Nej
Bildstabilisator Nej
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Linseelement / Grupper 11/9
Närgräns 35
Bländarlameller 9
Största bländare F/4,5-5,6
Minsta bländare F/32
Brännvidd 35-70
Diameter 84.9 MM
Längd 73.9 MM
Vikt 390 G
Filter diameter 62 mm